Παναθηναϊκός: Οι βασικοί... ήρθαν από τον πάγκο!

Παναθηναϊκός: Gritty/rough football με Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να βγάζει από τον πάγκο του game changers όπως οι Αϊτόρ, Τσέριν, Σποράρ.

Στο Αγρίνιο ο πρώτος σκόραρε, ο δεύτερος έδωσε την ασίστ στο 0-5, ο Σλοβένος κέρδισε πέναλτι.

Πιο πριν ο Μπερνάρ είχε φτιάξει τις συνθήκες ώστε να κομματιαστεί η γεμάτη …πράσινα φανάρια (όπως αποδείχθηκε μετά) άμυνα του γηπεδούχου.

Ο νικητής ήταν αρκετά επιθετικός (σε όλα τα επίπεδα, transition και σετ καταστάσεις) απέναντι στη χωρίς συνοχή άμυνα του αντιπάλου του.

Βασικός στόχος του πρώτου ήταν να ελέγξει το ματς μέσα από τον ρυθμό. Όσο περισσότερο τα παιχνίδια του τριφυλλιού πάνε στο μισό γήπεδο, ο ικανός στις μετρημένες κατοχές Παναθηναϊκός θα έχει το πάνω χέρι αφού έχει παίκτες-κλειδιά σε φόρμα.

Ο κόουτς έχει βάθος λύσεων για να ελέγξει τον ρυθμό, φέτος δεν θα προσπαθήσει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι, πηγαίνοντας μέχρι τη τελευταία θέση του rotation, γνωρίζοντας ότι μπορεί να πάρει πράγματα από πολλούς παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News