Παναθηναϊκός: Σκεφτείτε τι γίνεται...πάνω-πάνω

Παναθηναϊκός: Σκεφτείτε τι γίνεται...πάνω-πάνω

Ο Ιβάν έχει κάνει καλή δουλειά και φέτος. Το γιατί το έχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένως.

Ο κόουτς δούλεψε σε ένα μοντέλο το οποίο είχε ως βάση τα περσινά παιδιά με έμφαση τη δημιουργία ενός σκληρού πυρήνα όπου οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου κι έτσι τους είναι πιο εύκολο να βάλουν σε αυτή την φάση και τους νέους.

Η ομάδα έκανε αρκετές υπερβάσεις εδώ και μια διετία, βρίσκεται σε μια σταδιακή άνοδο αναφορικά με την απόδοση της.

Οι πράσινοι έχουν παίχτες με ιδιαίτερη ικανότητα στη προσωπική φάση. Λίγα λεπτά έπαιξαν π.χ μαζί Βέρμπιτς και Αϊτόρ και τους οικοδεσπότες τους…τάραξαν.

Τι ντρίμπλες, τι επιταχύνσεις, τι γκολ, τι τακουνάκια, τι τετ-α-τετ, τι χαμένες φάσεις. Και μιλάμε για παλικάρια που κουβαλούν προβλήματα από πέρσι (προσωπικά, με τραυματισμούς) και που ακόμα ο σύλλογος περιμένει να “λυθούν”.

Αμα είναι έτσι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης (που λέει ο λόγος, έτσι;), σκεφτείτε τι γίνεται με τους πάνω-πάνω στο rotation.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News