Παναιτωλικος - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 16/9

Παναθηναϊκός: «Κρούση για Βέρμπιτς - Η αντίδραση του Σλοβένου»

Το Σάββατο στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής δεσπόζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (20:30).

Το Σάββατο στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής δεσπόζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (20:30).

Ο Παναιτωλικός φέτος έχει γυρίσει σελίδα και μετά από δύο αγωνιστικές αναζητεί την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε το καλοκαίρι ο Γκάμπριελ Σούρερ, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της «γκέλας» στην Αιτωλοακαρνανία. Το «τριφύλλι» την περασμένη αγωνιστική πέρασε από τους Ζωσιμάδες με νίκη απέναντι στον ΠΑΣ (1-0). Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Παλάσιος, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ μετά τον Μάρτιο του 2023!

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναιτωλικος – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοδοξούν να συνεχίσουν με «τρίποντο», ώστε να εκμεταλλευτούν βαθμολογικά το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού θα κληθεί να κάνει και σωστή διαχείριση, καθώς μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο ακολουθούν οι κρίσιμες αναμετρήσεις με Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ.

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις στο Αγρίνιο κρίνονται στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0. Την τελευταία πενταετία οι δύο ομάδες έχουν πανηγυρίσει από δύο νίκες με σκορ 1-0, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισοπαλία (0-0). Πέρσι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με μοναδικό σκόρερ τον Ιωαννίδη, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τιν Γεντβάι και Γιώργο Βαγιαννίδη, με τον Κροάτη στόπερ πάντως να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, πλην όμως κρίθηκε ανέτοιμος και θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη εβδομάδα. Όσο για τον νεαρό δεξιό μπακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή των Πρασίνων: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News