Τόσα έδωσε ο Παναθηναϊκός φέτος για μεταγραφές!

Ο Παναθηναϊκός φέτος προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές και γέμισε το ρόστερ του τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Τόσα έδωσε ο Παναθηναϊκός φέτος για μεταγραφές!

Οι πράσινοι ξόδεψαν το ποσό των 16,9 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές ενώ η πρόκριση στους ομίλους του Europa League τους έδωσαν την άνεση να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Το Τριφύλλι πραγματοποίησε 3+1 αγορές παικτών με αυτή του Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ να ξεχωρίζει.

Για τον Ολλανδό δαπανήθηκαν 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε επίσης τον Γουίλιαν Αράο από την Φενέρμπαχτσε ξοδεύοντας 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ακόμα, δόθηκε 1,8 εκατ.ευρώ στη Τρουά ώστε να έρθει στην Ελλάδα ο στόπερ Έρικ Πάλμερ Μπράουν και τον παίκτη να παίρνει συμβόλαιο ύψους 700.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως, οι πράσινοι έδωσαν και buy out 200.000 στην Σαμπντόρια για τον Φίλιπ Τζούρισιτς με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με 1,4 εκατ ευρώ το χρόνο.

Από κει και πέρα οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Κάρλος Ζέκα αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι ενώ ο Τιμ Γεντβάι ήρθε δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι απολαβές του Κροάτη αμυντικού κυμαίνονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ με τον Παναθηναϊκό να μπορεί να κάνει δικό του τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι καθώς μπήκε ρήτρα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ πήρε συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ ενώ ο Ζέκα θα λάβει 300.000 το χρόνο.

Σε καθαρό ποσό, οι απολαβές των 7 νέων ανέρχονται στα 7,1 εκατομμύρια ευρώ τα οποία με την εφορία φτάνουν τα 9,13 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr