Μουν: «Ήμουν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, υποκλίθηκε και ο Μουρίνιο» (vid)

Ο Μπράις Μουν γύρισε πίσω τον χρόνο στη θητεία του στον Παναθηναϊκό και στους αγώνες με την Ίντερ για το Champions League.

Μουν: «Ήμουν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, υποκλίθηκε και ο Μουρίνιο» (vid)

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε podcast:

«Ήταν σπουδαία τα παιχνίδια με την Ίντερ. Ήμουν ο MVP του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μουρίνιο αναγνώρισε την αξία μου.

Στο pregame του αγώνα του β’ γύρου των ομίλων στο Μιλάνο ο Μουρίνιο έλεγε σε όλους να προσέξουν εμένα και το πώς αποδίδω. Μου έκανε καλό όλο αυτό.»

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχω παίξει σε πολλά στάδια, αλλά σαν στο σπίτι μου, στο ΟΑΚΑ δεν έχει… Αυτό το vibe, τον παλμό δεν τον συναντάς πουθενά σε κανένα στάδιο. 95.000 οπαδοί στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό, άλλοι 30.000 οπαδοί μας περίμεναν στο αεροδρόμιο μετά από εκτός έδρας παιχνίδι.»

Ο Μουν , επίσης, έκανε ειδική αναφορά στον Νασίφ Μόρις, ο οποίος είχε εισηγηθεί για τη μεταγραφή του στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr