Παναθηναϊκός: Ανακατατάξεις και αποχωρήσεις από το ρόστερ

Εκτός από προσθήκες, ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι προχώρησε και σε απαοχωρήσεις.

Παναθηναϊκός: Ανακατατάξεις και αποχωρήσεις από το ρόστερ

Ανακατατάξεις στο φετινό ρόστερ έφερε η μεταγαρφική ενίσχυση του Τριφυλλιού τη φετινή χρονιά.

Ηδη, έχει παραχωρηθεί δανεικός στο Βόλο Αλέξις Τρουιγέ, ενώ ο Κρίστιαν Γκάνεα αποχώρησε ως ελεύθερος και ανακοινώθηκε από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις για το δανεισμό του Ένις Τσόκαϊ, ο οποίος δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: Η ρήτρα αγοράς για Τσόκαϊ οδηγεί σε «ναυάγιο»

Για τον Ένις Τσόκαϊ υπάρχει κροατικό ενδιαφέρον, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλβανός μέσος προορίζεται για δανεισμό από τον Παναθηναϊκό, με την Όσιγιεκ να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportske.jutarnji»: «Το επόμενο τριήμερο θα ανακοινωθούν ακόμα τρεις παίκτες – ένας μέσος, ένας επιθετικός και ένας αριστερός μπακ. Εικάζεται ότι ένας από τους στόχους είναι ο Ένις Τσόκαϊ, ο πρώην μέσος της Λοκομοτίβ που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Ο σύλλογος από την Αθήνα ήθελε να τον στείλει δανεικό στον Αστέρα, αλλά σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Τσοκάι δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν την προοπτική αλλά για εκείνη της Όσιγιεκ».

Ωστόσο, οι Κροάτες θέλουν με δανεισμό τον Τσόκαϊ, βάζοντάς του ρήτρα αγοράς στο τέλος της σεζόν. Μια πρόταση που ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να συμφωνεί.

Την ιδια στιγμή, ο Αστέρας Τρίπολης πιέζει για την απόκτηση με δανεισμό του Αλβανού χαφ, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr