Ποια η αλήθεια για τον τραυματία Βέρμπιτς και... τον Γιοβάνοβιτς!
Από τη Σλοβενία επιβεβαιώνουν πως ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι τραυματίας ακυρώνοντας τις θεωρίες συνωμοσίας και τα σενάρια περί τσακωμού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Η αλλαγή του Βέρμπιτς στην 11άδα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο τραυματισμός του Σλοβένου, το «κόψιμο» από την ευρωπαϊκή λίστα και ορισμένες εικόνες που διέρρευσαν την επόμενη μέρα μετά τον αγώνα πρωταθλήματος στα Γιάννενα με τον ίδιο να προπονείται (ατομικά) με τα χρώματα της χώρας του, έκαναν τη φαντασία ορισμένων να «οργιάσει».
Το τι δεν ειπώθηκε το τελευταίο 48ωρο για τον Βέρμπιτς… θα πουληθεί, μάλωσε με τον Γιοβάνοβιτς, δεν υπολογίζεται από τον πράσινο τεχνικό. Όλα ακούστηκαν, όμως, το παραμύθι δεν έχει «δράκο».
Αρχικά επιβεβαιώνεται από τη Σλοβενία πως ο Βέρμπιτς είναι τραυματίας. Από τον Παναθηναϊκό έδωσαν το ok για ψυχολογικούς λόγους στον ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει με τους συμπατριώτες του για τα παιχνίδια με τη Β. Ιρλανδία και το Σαν Μαρίνο. Ο ίδιος φάνηκε χαμογελαστός σε βίντεο που κυκλοφόρησαν κι όντως αυτό το ταξίδι του, ακόμη κι αν δεν αγωνιστεί, θα του φανεί χρήσιμο.
Για έναν επαγγελματία παίκτη, φτασμένο, σαν τον Βέρμπιτς ο αποκλεισμός του από την ευρωπαϊκή λίστα ήταν κάτι «σκληρό» και για αυτό το λόγο και για τον Γιοβάνοβιτς, αποτέλεσε μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.
Στην πραγματικότητα, ο Βέρμπιτς θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στο πρωτάθλημα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να ποντάρει πολλά σε εκείνον για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Δείτε παρακάτω:
Slovenska reprezentanca se je danes zbrala na Brdu pri Kranju, selektor Matjaž Kek pa je že vpoklical novo moč. Zaradi poškodbe Mihe Zajca in težav s poškodbo Benjamina Vebriča, ki je sicer prišel na Brdo, se je reprezentanci pridružil še nogometaš Celja, Aljoša Matko. #SrceBije pic.twitter.com/YpBa18czCL
— NZS | FA Slovenia (@nzs_si) September 4, 2023
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»