Παλάσιος: Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει...
Το καλό με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος δεν είναι μόνο ότι σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα από κάθε άλλο εξτρέμ τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό.
Είναι ότι κάθε φορά που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, είναι … τάβλα από την κούραση.
Ο Σεμπάστιαν δεν σταματάει να πιέζει, να επιστρέφει για να καλύψει χώρο και να προσφέρει υπεραριθμία ή να εκμεταλλεύεται τα μέτρα που έχει μπροστά του για να διανύσει την απόσταση μέχρι την αντίπαλη περιοχή.
Σίγουρα δείχνει να έχει βάλει κιλά, δεν έχει το ξεπέταγμα του Μαντσίνι, μήτε την ντρίμπλα του Αϊτόρ αλλά άμα τα είχε κι αυτά σιγά να μην έμενε στη Λατινική Αμερική ως τα 30 του!
Το γεγονός ότι δεν αδιαφορεί ούτε ανασταλτικά είναι ένα στοιχείο για τα οποία στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να κάνουν οικονομική υπέρβαση πριν δύο καλοκαίρια και να τον πάρουν έπειτα από διαπραγματεύσεις που διήρκησαν εβδομάδες.
Ο Παλάσιος δεν είναι απλά ένας εξτρέμ με περιορισμούς στο παιχνίδι του μα ποδοσφαιριστής που βάζει καλά στο μυαλό του και την τακτική.
Που ακόμα και την τελευταία στιγμή θα τρέξει για να μαρκάρει, να πέσει στα πόδια κάποιου για να τον σταματήσει, να κερδίσει χρόνο, να προσφέρει…
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό του σηνερα όποιος δεν έχει στόχο να αγωνίζεται ανεξαρτήτων λεπτών και ρόλου»
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα
- Δύο ομάδες για Ουναχί - Σενάρια και για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Άμεσες εξελίξεις με Σιώπη – Οι προτάσεις και η στάση του