Παναθηναϊκός: Το έκανε ο Τούκου - Ώρα να ξεκλειδωθεί και να δώσει λύσεις
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες χάρη σ’ ένα πανέμορφο γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος.
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αναμφίβολα πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής στη Super League κι έδωσε τρεις πολύτιμους πόντους στον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι πράσινοι μετά από τις αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρήκαν το χρυσό γκολ με έναν παίκτη που το χρειαζόταν όσο λίγοι.
Ο «Τούκου» γενικότερα στην καριέρα του έχει δείξει πως είναι παίκτης ψυχολογίας όσον αφορά το σκοράρισμα και στους πράσινους κάτι τέτοιο έχει επιβεβαιωθεί.
Τελευταία φορά που ο Αργεντινός εξτρέμ είχε σκοράρει ήταν στις 6 Μαρτίου και στο 2-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό.
Από τότε είχε αγωνιστεί σε συνολικά 17 παιχνίδια χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Μάλιστα φαινόταν πως ήθελε να ξεμπουκώσει και πολλές φορές έπαιρνε τη λάθος απόφαση επηρεασμένος από την ξηρασία που τον είχε παγιδεύσει.
Τελικά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε ένα πολύ καθοριστικό γκολ τόσο για την ομάδα του όσο και για τον ίδιο και πλέον με καλύτερη ψυχολογία μπορεί να βρει περισσότερα τέρματα και να δώσει πολύτιμες λύσεις σ’ αυτόν τον τομέα!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού