«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός: Φόβοι για Αϊτόρ, Βαγιαννίδη - Το update των τραυματιών
Ο Παναθηναϊκός γύρισε από τα Γιάννενα με ένα σπουδαίο διπλό απλά και πολλά προβλήματα.
Οι πράσινοι αυτή τη στιγμή μετρούν επτά παίκτες στα… πιτς και περιμένουν με αγωνία να εκτιμηθεί η κατάσταση ορισμένων.
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές λόγω των προβλημάτων.
Συγκεκριμένα στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει τον Παναιτωλικό. Παιχνίδι αμέσως μετά τη διακοπή για τις εθνικές (16 ή 17/09).
Τράβηγμα επίσης έχει υποστεί κι ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος χάνει τα παιχνίδια της εθνικής του και θα κάνει κι αυτός αγώνα δρόμου, για να προλάβει τα παιχνίδια στην επανέναρξη της Super League.
Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βαγιαννίδης φαίνεται πως αποκόμισε θλάση και αναμένεται βα εκτιμηθεί η κατάστασή του το επόμενο διάστημα, όμως στον Παναθηναϊκό υπάρχουν φόβοι για μακρά απουσία.
Τέλος, ο Αϊτόρ χτύπησε στο δάχτυλο του μεγάλου ποδιού του κι αν επιβεβαιωθεί πως έχει υποστεί κάταγμα, τότε θα μείνει εκτός για πέντε με έξι εβδομάδες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)