Περνάει απ’ τα Γιάννενα και τριπλασιάζει το «Τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός-Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι, το γκρουπ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Οι αποδόσεις για το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός της 3ης αγωνιστικής.

Μια παραδοσιακά δύσκολή εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, όμως είναι στα πόδια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να την κάνουν εύκολη!

Οι «πράσινοι», μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα στα play offs του Champions League, επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League.

Tο «τριφύλλι» στους Ζωσιμάδες έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό και άπαντες είναι αποφασισμένοι με σοβαρότητα και συγκέντρωση να περάσουν από μια δύσκολη έδρα και να πάνε με ηρεμία στη διακοπή.

Ο Γιοβάνοβιτς διαθέτει στο ρόστερ του αρκετές λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τον παράγοντα της κούρασης κι αυτό φάνηκε και στην εύκολη επικράτηση (3-0) με τον Βόλο την περασμένη Κυριακή.

Οι «πράσινοι» θα κάνουν κουμάντο στους «Ζωσιμάδες» και είναι ικανοί να ανοίξουν τον δρόμο προς τη νίκη από το πρώτο μέρος κάτι που κατάφεραν και στο παιχνίδι με τους Βολιώτες.  Η νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.20!

 Ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες τρεις επισκέψεις του στα Γιάννενα μετράει μια νίκη (0-1 πέρυσι), μια ισοπαλία (0-0 το 2022) και μια ήττα (1-0 το 2021). Πέρυσι τον γόρδιο δεσμό έλυσε επιθετικά ο Σπόραρ, όμως δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί. Απόδοση 3.00 η νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το Under 2.5.

Ο ΠΑΣ όπως συνηθίζει μέσα στην έδρα του θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη, προκειμένου να σταματήσει τα ατού του «τριφυλλιού». Περιμένουμε από τους γηπεδούχους σκληρό παιχνίδι κι αυτό δεν αποκλείεται να το πληρώσουν. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.80!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News