Παναθηναϊκός: Στο Action 24 τα φιλικά... Ευρωλίγκας
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα για τη Σλοβενία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Σύμφωνα με το dailymedia&news, εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά τα οποία όμως θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα ενώ στην συνέχεια θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνουν στην Ελλάδα.
Ο Παναθηναϊκός θα λάβει μέρος στο «Nick Galis International Tournament», όπου το Σάββατο 16/9 θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε και την Κυριακή 17 του μηνός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το τουρνουά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Action24.
Το, δε, τελευταίο και πιο δυνατό τουρνουά απ’ όλα, το «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23-24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Εφές, Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου και έκλεισε επίσης για μετάδοση στο Action24.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η κάλυψη του τουρνουά από το Action 24 θα είναι επιπέδου Ευρωλίγκας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Όνειρό μου να γίνουμε μεγαλύτερο brand name από τη Ρεάλ»
- Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 2-1
- Παναθηναϊκός-Άρης 2-1: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η μέρα, το κανάλι και η έδρα
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ