Παναθηναϊκός: Europa, καλύτερα αγωνιστικά, χασούρα τα 20 εκατ. ευρώ

Ίσως να είναι καλύτερα που θα παίξεις στο Europa, αγωνιστικά πάντα, γιατί οικονομικά τα 20.000.000 του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μέγιστο δέλεαρ.

Παναθηναϊκός: Πρόκριση σημαίνει... όμιλοι και 10 εκατ. ευρώ!

Παίζοντας με γερούς αντιπάλους (αλλά όχι και “θηρία”) οι νεαροί σου παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πολλά και να λάμψουν.

Π.χ Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης αποδεδειγμένα τα…κουβαλάνε. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτούς είναι η ικανότητα τους να αλλάζουν δέρμα μέσα σε ένα παιχνίδι, διατηρώντας πάντα τον ανταγωνιστικό τους χαρακτήρα, παρότι εμπειρία δεν έχουν, μέχρι πρότινος κανείς δεν τους υπολόγιζε.

Ξεκίνησαν ως παγκίτες, στη συνέχεια πήραν περισσότερο χρόνο κι από φέτος βγήκαν μπροστά, όταν η μπάλα έκαιγε.

Θα έχεις την ευκαιρία ως οργανισμός να τους διαφημίσεις στην Ευρώπη, να δουν πως είναι να παίζεις σε τοπ επίπεδο, να κάνουν επίσημα establish στον κύκλο των σπουδαίων γηγενών παικτών που παραδοσιακά εμφανίζει ο Παναθηναϊκός σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Χώρια ότι μπορείς να πάρεις πόντους και νίκες που θα σε ανεβάσουν βαθμολογικά στο ranking της ΟΥΕΦΑ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr