Παναθηναϊκός: Αυτό προσπαθεί να αλλάξει η διοίκηση
Ο Παναθηναϊκός υπήρξε ο μοναδικός παντοκράτορας στο ελληνικό μπάσκετ.
Σίγουρα δεν ήταν η ομάδα που συσπείρωσε μια χώρα υπό τη σκέπη της, σαν τον Άρη των Γκάλη-Γιαννάκη, αλλά η επιρροή του στην ελληνική κοινωνία ήταν μεγάλη και πολυεπίπεδη, σαρώνοντας τους πάντες και τα πάντα στην ήπειρό του κι όχι μόνο στη χώρα του.
Η περίοδος 1999-2012 ήταν οι Glory Days του οργανισμού οι οποίες ανέβασαν το brand στα ουράνια.
Όταν ήρθε η αναπόφευκτη παρακμή οι μνήμες των κατορθωμάτων του κλαμπ αποτέλεσαν συχνά ανεμόμυλους των επιγόνων εκείνων των αθλητών, με πολλούς μέσα από τον οργανισμό να ταλαιπωρούνται από …δονκιχωτισμό.
Πως; Απαιτώντας επιστροφή στα μεγαλεία χωρίς να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ούτε οικονομική, ούτε από άποψη στελέχωσης εντός κι εκτός παρκέ.
Αυτό ακριβώς προσπαθεί να αλλάξει η διοίκηση τώρα. Το πρότζεκτ φιλοδοξεί να επαναφέρει μέσα από ένα υγιές καθεστώς το κλαμπ στα υψηλά πατώματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Θα χρειαστεί υπομονή για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει και να χτίσει βάσεις για μακροχρόνια παραμονή στην κορυφή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το προφίλ και η αξία των Σπαρτάκ Τρνβα και ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες και η πρώτη έδρα με Σπάρτακ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948
- Αυτά ισχύουν για Αβδάλα και Παναθηναϊκό - Μπορεί να επιστρέψει άμεσα;
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά λεφτά να δράσει - Το προφίλ του γκαρντ»
- Παναθηναϊκός: Γένσεν, όπως... Κρίστιανσεν και Φαν Ντρόγκελεν;