Τριπλασιάζει ο Panathinaikos! - Οι αποδόσεις της ρεβάνς

Παναθηναϊκός: Θα είναι ο Φώτης ο εκλεκτός;

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό!

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (1-2) απέναντι στην Μπράγκα και να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League μετά τη σεζόν 2010/11!

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απέναντι σε μια ομάδα που την περασμένη βδομάδα την κοίταξαν στα μάτια στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Το γκολ του Μαντσίνι στο φινάλε στην Πορτογαλία σε συνδυασμό με την επική πρόκριση εις βάρος της Μαρσέιγ επιβεβαιώνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν παραδίδει ποτέ τα όπλα και το ίδιο θα κάνει και μέσα στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, έχει δημιουργήσει παράδοση, αφού και με Μαρσέιγ (εντός, εκτός) και με Μπράγκα σκόραρε στο φινάλε της αναμέτρησης. Η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί. Απόδοση 4.00 ο Παναθηναϊκός να σκοράρει από το 80’ και μετά!

Το «τριφύλλι» μας υπόσχεται ένα μεγάλο ματς και η δίψα όλων για να επιστροφή στους ομίλους του Champions League ξεχειλίζει. Ο «στρατηγός» Ιβάν Γιοβάνοβιτς μας έχει αποδείξει στα προκριματικά ότι ξέρει κι έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.

Η ρεβάνς Παναθηναϊκός-Μπράγκα εντελώς δωρεάν*

Έδεσε κόμπο τον Μαρθελίνιο στη Μασσαλία και τώρα έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τους παίκτες του για μια μεγάλη πρόκριση μπροστά σε 60.000 κόσμο. Η πρόκριση του Παναθηναϊκού κοστολογείται σε απόδοση 3.00, ενώ η νίκη με ένα γκολ διαφορά θα στείλει το ματς στην παράταση.

Το ενδεχόμενο η πρόκριση να έρθει εκ νέου στη διαδικασία των πέναλτι το συναντάμε σε απόδοση 14.00!

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ντανιέλε Ορσάτο. Ο Ιταλός είναι από τους κορυφαίους με αμέτρητες εμπειρίες και με τη συμβολή του VAR δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη. Το ματς θα έχει αγωνιστική ένταση και ο καταλογισμός πέναλτι στην κανονική διάρκεια κοστολογείται σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Η ρεβάνς Παναθηναϊκός-Μπράγκα εντελώς δωρεάν*

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News