Παναθηναϊκός: Ο βασικός κορμός και το rotation
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι υπέρ του μεγάλου rotation και δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές ανάμεσα στα παιχνίδια.
Και είναι αλήθεια ότι αν δεν ήταν ο τελικός με την Μπράγκα, ο Σέρβος θα προχωρούσε σε πολύ λιγότερες αλλαγές κόντρα στον Βόλο.
Όμως επειδή ξέρει την σημαντικότητα του αγώνα με τους Πορτογάλους πήρε την απόφαση να προβεί σε ολικό rotation.
Και η δουλειά του αυτά τα δύο και κάτι χρόνια του το επέτρεψαν να το κάνει με μεγάλη επιτυχία.
Ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε τόσες επιλογές καταφέρνοντας η ομάδα που παρουσίασε στο χορτάρι να έχει εξαιρετικό βαθμό συνοχής.
Και αυτό το κατάφερε μέσω του βασικού κορμού του αφού χθες χρησιμοποίησε 10 παίκτες από την περσινή σεζόν στη βασική ενδεκάδα.
Επίσης, είναι εμφανές ότι οι παίκτες του είναι αφοσιωμένοι στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και ότι έχει ένα ολοκληρωμένο και πλήρες ρόστερ.
Πάντως, όπως είπε και στην συνέντευξη τύπου, δύσκολα θα ξαναδούμε τόσες πολλές αλλαγές από αυτόν σε μία αναμέτρηση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Όνειρό μου να γίνουμε μεγαλύτερο brand name από τη Ρεάλ»
- Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 2-1
- Παναθηναϊκός-Άρης 2-1: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η μέρα, το κανάλι και η έδρα
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ