Παναθηναϊκός-Μπράγκα: Προτρέχουμε, αλλά...
Προτρέχουμε μιλώντας για τη ρεβάνς με την Μπράγκα ενώ υπάρχει σήμερα το παιχνίδι με τον Βόλο αλλά κακά τα ψέματα η πρόκληση να βρεθεί ο οργανισμός σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με 3/3 προκρίσεις είναι μεγάλη και ιστορική.
Σε αυτό τον αγώνα ο Παναθηναϊκός έχει τύχη να περάσει αν απλά (ξανα)βρεί τους πρωταγωνιστές του.
Όχι μόνο απ’ τα νέα αποκτήματά του, αλλά απ’ τους παίκτες “κλειδιά” που καιρό τώρα βαστούν την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου στα πόδια τους.
Ο Ρούμπεν Πέρεθ π.χ καλείται σε μερικά 24ωρα να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι μέσα στο 2023.
Να αποτελέσει τον δεύτερο μοχλός πίεσης πάνω στην άμεση ανάκτηση της μπάλας όποτε αυτή περνά απ’ το πρώτο μπλοκ (το οποίο πρέπει να δημιουργήσουν οι επιθετικογενείς πρεσάροντας από την επαναφορά του πορτιέρο), να μοιράσει το παιχνίδι με τις διαγώνιες μπαλιές του που είναι σήμα κατατεθέν του, να μην κάνει λάθη, να δείξει τον ίδιο εαυτό που φανέρωσε στον αγώνα με την Μαρσέιγ στην Αθήνα όπου ήταν υπέροχος, πολύ απλά να κάνει τη διαφορά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχτηκε για Γκίμπσον ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος που δεν προχώρησε
- Παναθηναϊκός: Η... έκπληξη του Γιαμπουσέλε, η μέτρηση που έφερε ενθουσιασμό
- Παναθηναϊκός: Τι συνέβη με τον Λεσόρ και το δεμένο χέρι, ποτέ θα είναι έτοιμος
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά λεφτά να δράσει - Το προφίλ του γκαρντ»
- Παναθηναϊκός: Γένσεν, όπως... Κρίστιανσεν και Φαν Ντρόγκελεν;