Μαρθελίνιο: «Αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό»
Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνιο μίλησε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά δήλωσε:
“Από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (στην Αθήνα) δεν κρατάω τίποτα. Στα επόμενα τρία ματς (Ρεμς, Παναθηναϊκός, Μετς) είχαμε καλό επίπεδο, ειδικά στα δύο τελευταία ματς (με Παναθηναϊκό στο Βελοντρόμ και Μετς), αλλά αποτύχαμε στο τελείωμα και σε ορισμένες λεπτομέρειες.
Αυτό μάς στέρησε μεγάλα αποτελέσματα. Αλλά αυτό που έκανε η ομάδα είναι ικανοποιητικό, ειδικά με τον μικρό χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερα σκορ.
Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ και να κάνεις την τελευταία πάσα. Ένας παίκτης που έχει αυτή την ακρίβεια είναι πλέον πολύ ακριβός στην αγορά. Ως προπονητής, προσπαθώ να φέρνω την ομάδα στην αντίπαλη περιοχή όσο πιο συχνά γίνεται.
Επιθυμία μου είναι να δω τη Μαρσέιγ να συνεχίζει να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, όπως και στα δύο τελευταία ματς. Θα βελτιωθεί η απόδοσή μας, είμαι σίγουρος.
Όσον αφορά τον Σαρ είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε ή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα. Επιμένω μαζί του. Να ξέρετε επίσης ότι το βράδυ και το πρωί πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν άρρωστος κι είχε πυρετό. Κι όμως το βράδυ τα έδωσε όλα”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια