Παναθηναϊκός: Ήδη μιλούν για Ιωαννίδη στα... ξένα
Τρομερή η μπαλιά του Φώτη Ιωαννίδη που αφαλοκόβει την αντίπαλη άμυνα και δίνει “στο πιάτο” το γκολ στον Μαντσίνι για το 2-1 στην Πορτογαλία.
Πουλέν μεγάλο ο Έλληνας επιθετικός, τον είχαμε ξεχωρίσει από τότε που έπαιζε εξτρέμ (!) σε εκείνη την ομάδα-καρικατούρα που είχε στηθεί επί Λάζλο Μπόλονι με τον Ρουμάνο να αποθεώνει το ρητό “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” παίζοντας άμυνα μέχρι και με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.
Ορθότατα η ΠΑΕ έσπευσε να τον κλείσει για περισσότερα έτη ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο. Τον “δένεις” για το επόμενο μεγάλο διάστημα επενδύοντας πάνω σε έναν νεαρό φορ που έχει τα καλύτερα χρόνια του μπροστά.
Η ομάδα του δίνει την ευκαιρία σε ένα καλό περιβάλλον να προβάλλει τις δυνατότητες του. Εξαιρετική περίπτωση για το παιχνίδι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Είναι δυνατός, με υψηλό IQ, πολύ αθλητικός με εξαιρετικό footwork και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σπουδαίος συμπαίκτης, μπορεί να βάλει τη μπάλα στο χορτάρι και φυσικά να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση.
Εξαιρετικό fit για το στυλ που οραματίζεται ο κόουτς, ήδη το όνομά του ακούγεται σε σκάουτερ και μάνατζερ από τα ξένα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα με Αστέρα
- Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Μαυροπάνος – Τα 25 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός»
- «Μια ανάσα από τον Γκασαμά ο Παναθηναϊκός - Η εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά το deal»
- Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σήμερα: Η ώρα και το κανάλι (17/10)
- Παναθηναϊκός, αλγόριθμος: Νέα πρόβλεψη για το Conference – Οι πιθανότητες κατάκτησης!