Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/8)

Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming: Αφήνει στην άκρη την Μπράγκα και ξεκινάει με νίκη στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming: | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός βάζει για λίγο στον… πάγο την Μπράγκα και ξεκινάει τις εγχώριες υποχρεώσεις του στη Super League. Οι «πράσινοι» υποδέχονται το Σάββατο (20:00) στη Λεωφόρο τον Βόλο σε ματς για τη 2η αγωνιστική και φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να μην επηρεαστούν από την κούραση. Για ένα 90λεπτο να ξεχάσουν τη ρεβάνς που ακολουθεί την Τρίτη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπράγκα στα play offs του Champions League.

. Panathinaikos Live Streaming

Ανοίγει το ροτέισον ο Ιβάν

Το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» έχει πλέον λύσεις στο ρόστερ. Για το παιχνίδι με τον Βόλο ο Γιοβάνοβιτς θα ανακατέψει την τράπουλα, αφού ακολουθεί το ματς της χρονιάς με τους Πορτογάλους.

Στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες έδωσαν μεγάλο βάρος για να φτιάξουν την ψυχολογία του Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ ήταν απογοητευμένος για την ευκαιρία που έχασε απέναντι στην Μπράγκα. Όμως άπαντες έστειλαν το μήνυμα «όλοι μαζί χάνουμε κι όλοι μαζί κερδίζουμε».

Ο Γιοβάνοβιτς απέναντι στον Βόλο αναμένεται και πάλι να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στην επίθεση και οι Σπόραρ, Ιωαννίδης θα αγωνιστούν. Ο δεύτερος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Στη μεσαία γραμμή πιθανή είναι η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα. Ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γιούλιαν Αράο αναμένεται να ξεκουράσει τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Τσέριν θα παίξει βασικός και στα εξτρέμ ο Μαντσίνι θα πάρει ανάσες.

Στην άμυνα δεν αποκλείεται σε σχέση με το ματς στην έδρα της Μπράγκα να δούμε ριζικές αλλαγές. Οι Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν βασικοί. Πρόκειται να ξεκουράσουν τους Χουάνκαρ, Βιαγιαννίδη, αντίστοιχα. Παράλληλα, ο στόπερ, Έρικ Πάλμερ είναι έτοιμος για ντεμπούτο.

Στον Παναθηναϊκό είναι άκρως υποψιασμένοι για το ματς με τον Βόλο. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τη ζημιά που τους έκανε στην περυσινή διαδικασία των play offs (0-0) μέσα στη Λεωφόρο όταν και τους έκοψε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Οι Βολιώτες και φέτος βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου και στην πρεμιέρα τους έμειναν στο 2-2 με τη Λαμία. Μάλιστα, με το γκολ του Αλχο στο 90’ γλίτωσαν την ήττα και η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε «χαμόγελα».

Οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με πέρυσι έχουν κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ τους και πραγματοποιήσαν 12 μεταγραφές!

Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming: Το ΟΑΚΑ που όλοι… μισούν κι όλοι έχουν γράψει ιστορικές νύχτες

Το ΟΑΚΑ είναι το Στάδιο που όλοι… σιχαίνονται. Αν τους πεις να σου εξιστορήσουν τις ομορφότερες φίλαθλες βραδιές της ζωής τους, δεδομένα θα έχει ιστορία με ΟΑΚΑ μέσα. Είτε με φυσική παρουσία, είτε με αγώνα που έβλεπε/άκουγε κάποιος να διεξάγεται εκεί.

Είσαι Ολυμπιακός; Πώς μπορεί να ξεχάσεις τις ευρωπαϊκές βραδιές με το 3-3 κόντρα στη Ρεάλ. Ή όλη την μεγαλειώδη πορεία μέχρι τους «8» του ChampionsLeague και τη Γιουβέντους το 1998-99.

Είσαι Παναθηναϊκός; Το μέγεθος της ομάδας σου «χτίστηκε» κι εκεί, με τις τεράστιες πορείες στην Ευρώπη. Βραδιές που εξιστορούν παππούδες στα εγγόνια, γονείς στα παιδιά. Μέχρι τα ημιτελικά το 1985 και το 1996, τα ματς με τη Γιουβέντους, η βραδιά με την Χόνβεντ, ατελείωτη η λίστα. Ακόμη κι εντός συνόρων, εκεί «σφραγίστηκε» η επιστροφή στους τίτλους πριν δύο σεζόν.

Είσαι ΑΕΚ; Εκεί είναι η δική σου επιστροφή απ’ τον εφιάλτη των χαμηλότερων κατηγοριών με το κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό το 2016. Εκεί επέστρεψες στην Ευρώπη με το Champions League του 2018-19. Εκεί πήρες το πρωτάθλημα μια σεζόν πριν, εκεί… γύρισε η ΑΕΚ στην ελπίδα. Εκεί πήρε και την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Champions League το 2006. Εκεί έριξε στο καναβάτσο τη Μίλαν.

Είσαι ΠΑΟΚ; Εκεί «σφράγισες» το νταμπλ στις 11 Μαϊου του 2019, δηλαδή την κορυφαία σεζόν της ιστορίας σου. Εκεί ένα χρόνο πριν επικράτησες στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Σένα ματς που για τους γνωστούς λόγους σήμαινε πολλά περισσότερα από έναν τίτλο. Εκεί κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1 στο 89’. Εκεί κατέβασες 20 και 25.000 κόσμο.

Είσαι Άρης; Λόγω της έλλειψης τίτλων αυτό που χαρακτηρίζει τη νεότερη γενιά σου ως «επίτευγμα», είναι η μετακίνηση του 2010. Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μια μέρα που οι Αρειανοί μνημονεύουν παρά το αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming: Ρεκόρ 10-6-4 φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει πολύ δυνατά αυτό το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Με 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, με την Ελλάδα να διατηρεί πλέον ολοζώντανες τις ελπίδες για την κατάκτηση της προνομοιούχου 15ης θέσης. Αυτά είπε για την ειδική βαθμολογία της UEFΑ ο εξπέρ στα UEFA Rankings, Ανδρέας Δημάτος.

«Μετά τις νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και του ΠΑΟΚ απέναντι στην Χαρτς, η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσία τεσσάρων από τους πέντε εκπροσώπους με συμμετοχή στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για δεύτερη μόλις φορά την τελευταία 10ετία και πρώτη με όλες τις ομάδες σε προκριματική διαδικασία.

Οι δύο νίκες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και οι διαχειρίσιμες ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι ένας ικανοποιητικός απολογισμός για την χώρα μας την πρώτη εβδομάδα των play off των προκριματικών σε Champions, Europa και Conference League.

Αν, μάλιστα η Ένωση και το Τριφύλλι προκριθούν σε όμιλο Champions League και με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν λόγο να μην κάνουν δεύτερη νίκη κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα την επόμενη εβδομάδα να συγκεντρώσει σημαντικά περισσότερους βαθμούς απ’ ότι πέρυσι σε ολόκληρη τη χρονιά!

Η χώρα μας με τέσσερις εκπροσώπους στους ομίλους και με δυο ή και μια πρόκριση στην φάση των ομίλων του Champions League, έχει σοβαρές πιθανότητες να μπει από εφέτος στο παιχνίδι της επανάκτησης της 15ης θέσης στη βαθμολογία της UEFA για πέντε ομάδες στην Ευρώπη από τη μεθεπόμενη περίοδο και πάλι.

Tι σημαίνει η 15η θέση για την Ελλάδα

Αν η χώρα μας καταφέρει να επανακτήσει την 15η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA, τότε θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δύο στα προκριματικά του Champions League, μια στο Europa League και δύο στα προκριματικά του Conference League.

Βόλος: Χωρίς Τρουϊγέ, αλλά με Μαχαίρα στη Λεωφόρο

Την 20μελή αποστολή του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Βόλος.

Δύσκολη αποστολή έχει αυτή την αγωνιστική ο Βόλος, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (26/8, 20:00) στη Λεωφόρο.  Ο Κώστας Μπράτσος ελπίζει σε μια βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λαμία, που έληξε 2-2.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς εκτός από τους τραυματίες Μύγα και Ενγκίν, εκτός πλάνων έμεινε και ο Τρουϊγέ. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Μαχαίρας.

Στην αποστολή του Βόλου συμμετέχουν οι: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Κίτσος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Κόμπα, Μραζ και Μωραΐτης.

Παναθηναϊκος – Βoλος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News