Παναθηναϊκος - Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 26/8

Η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ πάει να «κάψει» τον Παναθηναϊκό! (vids)

Επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πατάνε για λίγο… pause στις ευρωπαϊκές «μάχες» και μοιάζουν αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρώτο τους εμπόδιο ο Βόλος (25/08, 20:00). Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθούν να νικήσουν και την κούραση, αφού την Τετάρτη με την Μπράγκα στην Πορτογαλία κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις.

Ωστόσο, παρά την ήττα με 2-1 έμειναν ζωντανοί για τη ρεβάνς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ και τον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Από το μυαλό των ποδοσφαιριστών πρέπει να βγει η Μπράγκα και το ζητούμενο για όλους είναι η νίκη απέναντι στον Βόλο, ο οποίος πέρυσι στα play offs έκανε τη ζημιά (0-0) στο «τριφύλλι».

Μπραγκα – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 22:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκος – Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράγκα στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν σταματούν να παίζουν ορθολογικά μέχρι το τέλος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, δύσκολο και με πολύ καλό ρυθμό. Καταλαβαίναμε στην διάρκεια του παιχνιδιού ότι θα μπορούσαμε να τους κρατήσουμε μακριά από το συνδυαστικό παιχνίδι. Όταν έκανα αυτό το παιχνίδι ήταν επικίνδυνοι. Θέλαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ. Σε αυτό το επίπεδο τα μικρά λάθη μπορούν να κοστίσουν. Μετά το δεύτερο γκολ της Μπράγκα, κινδυνέψαμε. Δεν ξέρω να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Με αφήνει ικανοποιημένο η προσπάθεια της ομάδας. Δικαιούμασταν ένα γκολ με βάση τις φάσεις που είχαμε. Έχουμε περισσότερες ελπίδες σε σχέση με αυτές που θα είχαμε αν δεν σκοράραμε».

Τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς για να προκριθεί: «Αυτό που μας έλειπε ήταν η ηρεμία όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Η Μπράγκα ασκούσε ορθόδοξη πίεση πάνω μας. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλύτερα. Αν καταφέρουμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή θα είναι σημαντικό. Ηταν το μοναδικό κομμάτι που μας έλειπε και αν το είχαμε θα υπήρχε μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι μας».

Αν θα προτιμούσε να μείνει στη Λεωφόρο: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό (σ.σ. γέλια). Κατ΄αρχήν ξέρετε ότι η Λεωφόρος έχει απίστευτη αύρα. Σαν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή είχα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα υπάρχει το σεντόνι μετά από τόσα χρόνια. Μπορεί να μην είναι το φυσικό μας περιβάλλον αλλά θα τα καταφέρουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News