Στο πρωτάθλημα με το… δεξί - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έδωσε το σύνθημα πρόκρισης ο Βιλένα! (vid)

Επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός και ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Super League με τον Βόλο στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός-Βόλος για τη 2η αγωνιστική της Super League

Επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός και ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Super League με τον Βόλο στη Λεωφόρο! Το «τριφύλλι» δίνει το Σάββατο (26/8, 20:00) το πρώτο του παιχνίδι στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο, είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων και αναμένεται να έχει πολλά νέα πρόσωπα στην βασική σύνθεση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να φρεσκάρει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα της ομάδας του, έχοντας στην άκρη του μυαλού του τη ρεβάνς της Τρίτης (29/8, 22:00) κόντρα στην Μπράγκα για τα playoffs του Champions League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Αράο: «Την ανατροπή με τον κόσμο μας»

Ο Ουίλιαν Αράο μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Πορτογαλία, στάθηκε στη σημασία του γκολ στις καθυστερήσεις. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το γκολ στις καθυστερήσεις: «Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ακόμα και με 2-0 δεν θα είχαν τελειώσει τα πάντα, όμως αναμφισβήτητα θα ήταν πιο δύσκολα. Τώρα έχουμε πιθανότητες και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδό μας να μπορέσουμε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υπέρ μας».

Την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπράγκα: «Όλοι στον σύλλογο με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και αυτό με έκανε να αισθανθώ ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτούς τους μήνες δούλευα πολύ σκληρά για να μπορέσω να μπορώ να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου. Βεβαίως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι όλο και καλύτερος για να μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν».

Το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: «Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και ν’ ανοίξουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να πάρουμε την πρόκριση, γιατί αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News