Παναθηναϊκός: «Έπεσαν» πάνω σε Ιωαννίδη-Μαντσίνι στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: «Έπεσαν» πάνω σε Ιωαννίδη-Μαντσίνι στα αποδυτήρια

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει ένα πολύτιμο γκολ απέναντι στην Μπράγκα, το οποίο τον κρατάει ζωντανό ενόψει της ρεβάνς.

Στο γκολ του Παναθηναϊκού οι Ιωαννίδης και Μαντσίνι συνεργάστηκαν εξαιρετικά και κατάφεραν να βγάλουν μια σπουδαία φάση, η οποία κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Ένα γκολ-χρυσάφι, το οποίο αλλάζει πολλά ενόψει της ρεβάνς και δίνει βάσιμες ελπίδες στους πράσινους, ώστε να προκριθούν.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας φορ με τον Αργεντινό εξτρέμ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών τους στα αποδυτήρια για τις πολύ ωραίες και ώριμες αποφάσεις που πήραν στη φάση του γκολ, σύμφωνα με τη Livesport.

Παναθηναϊκός: Βασικός και στο ΟΑΚΑ

Εξαιρετικός ο Μαντσίνι στην Πορτογαλία. Η γκάφα του Σποράρ στο 62 του στέρησε μια ασίστ εκτός από το γκολ που έβαλε. Ο νοτιοαμερικάνος είναι αναγεννημένος.

Εκεί που στα πρώτα φιλικά έδειχνε ανόρεχτος κι υπήρχαν φήμες πώλησής του, όταν είδε ότι ο οργανισμός τον αγκάλιασε, οργίασε.

Με την Μαρσέιγ στην Αθήνα ήταν απόλαυση. Την Τετάρτη μια από τα ίδια. Το παιδί συν τις άλλοις δείχνει και προσωπικότητα.

Στο πρωτάθλημα που μας τελείωσε π.χ ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός ενδεκάδας στα παιχνίδια με τον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Επέστρεψε στον αγώνα με τον Βόλο κάνοντας μεγαλοπρεπή εμφάνιση και μάλιστα σε ρόλο οκταριού (!) απολαμβάνοντας τα εύσημα από τον προπονητή του.

Στις υγιείς ομάδες που βασίζονται στην δικαιοσύνη του προπονητή κανείς καλός δεν χάνεται.

Ένα χαρακτηριστικό που έχει σε τεράστιο βαθμό ο Γιοβάνοβιτς και το οποίο αγαπούν οι παίκτες επάνω του που πίνουν νερό στο όνομά του όσο κι αν κατά καιρούς κάποιοι μπορεί να έχουν παράπονα. Ο Αργεντινός θα είναι βασικός και στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News