Πετάει για τα αστέρια σε σούπερ απόδοση ο Παναθηναϊκός!

Πρώτος στις τάσεις του YouTube ο Panathinaikos! (pic)

Έτοιμος να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για τ’αστέρια και να πληρώσει!

Έτοιμος να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για τ’αστέρια και να πληρώσει! Λίγες μέρες μετά την απίστευτη πρόκριση στη Γαλλία, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Πορτογαλία για το πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League με την Μπράγκα (22:00).

«Οι Θεοί ήταν Έλληνες»: Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της ιστορικής «Equipe» αρκεί για να περιγράψει όσα έκανε ο Παναθηναϊκός στη Μασσαλία και για να αποτυπώσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την επιστροφή του «τριφυλλιού» στη φυσική του θέση. Η ομαδάρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε στο καναβάτσο τη Μαρσέιγ μετά τη νίκη της στα πέναλτι και πλέον βρίσκεται δύο αγώνες μακριά από την επιστροφή στην ελίτ και στους ομίλους τους Champions League. Το να μπει το «Τριφύλλι» στους ομίλους συναντάται σε τρομακτική απόδοση, 50.00!

Μετά τους Γάλλους και τη Ντνίπρο, οι «πράσινοι» καλούνται να αποκλείσουν την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο, κάτι που φάνηκε και στις δύο εύκολες νίκες (3-0, 4-1) επί της Μπάτσκα Τόπολα στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Πορτογαλία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, τόσο λόγω της ιστορικής πρόκρισης επί της Μαρσέιγ, αλλά και εξαιτίας της καταπληκτικής αγωνιστικής εικόνας  του στα δύο παιχνίδια του μακριά από την Αθήνα. Με σωστό πλάνο, συγκέντρωση και ψυχή, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Estadio Municipal de Braga: Σε απόδοση 2.15 η διπλή ευκαιρία Χ2.

Όπως συνέβη και στα τέσσερα παιχνίδια του μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός μπορεί να απειλήσει τους αντιπάλους του και να βρει ένα γκολ μεγάλης σημασίας. Η ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι πλέον εμφανέστατη, οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο προσφέρουν και το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι «πράσινοι» βρίσκεται σε απόδοση 1.61.

Όσο για το ποιος μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Μπράγκα; Η απάντηση είναι μάλλον προφανής. Ο Φώτης Ιωαννίδης έδειξε στη Γαλλία πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο ρόλο του game changer από τον πάγκο. Με όπλο την ενέργεια και την ποιότητά του, ο Έλληνας φορ μπορεί να βρει ακόμα ένα σπουδαίο γκολ. Σε απόδοση 5.00 να σκοράρει ο Φ.Ιωαννίδης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News