Παναθηναϊκός: Ο Παπαδόπουλος και οι άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες
Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δύσκολα σε αυτή τη φάση δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση.
Ο Ελληνογερμανός άσος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού κι ανήκει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία τον έχει στη δεύτερη ομάδα της κατά κύριο λόγο.
Το όνομα του Παπαδόπουλου συνδέθηκε μ’ εκείνο του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι πράσινοι αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα θα κάνουν κάποια κίνηση, για να τον αποκτήσουν.
Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν θέσει άλλες προτεραιότητες για την ενίσχυσή τους, καθώς στην αμυντική τους γραμμή και συγκεκριμένα στα στόπερ είναι γεμάτοι μετά και την απόκτηση του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.
Παρ’ όλα αυτά ο άσος της Ντόρτμουντ με τις 53 συμμετοχές στη Β’ ομάδα της έχει αρκετά καλά στοιχεία και τον διεκδικούν ομάδες της Τσάμπιονσιπ, της Γερμανίας αλλά και ο Ολυμπιακός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του