Σούπερ απόδοση για την πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός 2-1 (3-5 στα πέναλτι): Γκολ, highlights και πέναλτι (vid)

Η ώρα της μεγάλης μάχης για τον Παναθηναϊκό πλησιάζει!

Η επιστροφή στους ομίλους του Champions League έπειτα από 13 χρόνια είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση, με την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, και πλέον χωρίς άγχος ετοιμάζονται για ακόμα ένα μεγάλο σετ αγώνων. Η Μπράγκα μπορεί να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους Μασσαλούς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν… τρομάζει.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλει τους ποδοσφαιριστές του προσηλωμένους 100%, καθώς γνωρίζει ότι η πορτογαλική ομάδα είναι μια αρκετά επικίνδυνη στο επιθετικό κομμάτι, την στιγμή που η άμυνα της έχει κενά, κομμάτι στο οποίο θέλει να «χτυπήσει».

Ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να δει, αν στη διάθεση του θα είναι τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γουίλιαν Αράο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση στις αποδόσεις πρόκρισης είναι πιο ισορροπημένη σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο. Η Novibet σε συνεργασία με το Newspao δημιούργησαν μία ξεχωριστή προσφορά* για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News