Ραπτόπουλος: «Θα περάσει η Μαρσέιγ. Θα με βρίσουν τώρα οι Παναθηναϊκοί αλλά...»

Ραπτόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα νικήσει στο Βόλο, παίζω 1Χ»

Ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, σχολίασε το Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι θα προκριθεί ο γαλλικός σύλλογος!

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην τοποθέτησή του:

«Η Μαρσέιγ έχει καταπληκτικά χαφ όταν όμως δεν έχει την μπάλα έχει πρόβλημα στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός υπερέβαλε εαυτόν.

Νομίζω ότι αν μια ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Αν παίξει όπως έπαιξε στο πρώτο ματς.

Για να προκριθεί θα πρέπει να πάρει την κατοχή ή έστω 50-50 που είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξει διάταξη στο κέντρο ο Παναθηναϊκός.

Να πάει με 4 χαφ χωρίς εξτρέμ και Μαντσίνι σποράρ σε 4-4-2. Αν παίξει 4-2-3-1 θα την χάσει την πρόκριση. Θα πρέπει επίσης να κόψει το Ρυθμό.

Δεν τον βλέπω τον Γιοβανοβιτς πολύ ευέλικτο. Είναι καλός προπονητής, παίρνεις καλούς παίκτες,είναι καλός στη τακτική αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω θα περάσει η Μαρσέιγ.

Θα με βρίσουν τώρα οι Παναθηναϊκοί αλλά έτσι το βλέπω. Θα πρέπει ο Γιοβάνοβιτς να βάλει πολύ π@@@ σερβική πάνω του και δεν το βλέπω. 2-0 και πρόκριση Μαρσέιγ βλέπω. Πρέπει να κάνει γκολ ο Παναθηναϊκός».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News