Μαρσειγ - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 15/8

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην δεύτερη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League (15/8, 22:00).

Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό η γαλλική «L΄Equipe»: «Σε μπελάδες η Μαρσέιγ!»

Μαρσειγ – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της μεγάλης ευρωπαϊκής μάχης του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην δεύτερη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League (15/8, 22:00). Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoffs την περασμένη εβδομάδα, χάρη στο γκολ του Μπερνάρ, έπειτα από ομαδική προσπάθεια.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους Γάλλους στο Βελοντρόμ και είναι απόλυτα έτοιμοι, πνευματικά και αγωνιστικά, για να τελειώσουν τη δουλειά και να προκριθούν, όπου περιμένει ήδη η Μπράγκα μετά το άνετο 3-0 επί της Μπάτσκα Τόπολα. Ο Στρατηγός Γιοβάνοβιτς έχει δείξει πως μπορεί να διαχειριστεί άψογα αυτά τα παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός της τελευταίας διετίας, που είναι πάντα συγκεντρωμένος στο τακτικό κομμάτι, μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Μαρσειγ-Παναθηναϊκοςμε τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 22:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Μαρσειγ – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ποτέ δεν είχε χάσει σε αγώνα προκριματικών ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Μαρσέιγ, που είχε 7-7-0 και 7/7 προκρίσεις. Αυτά μέχρι να επισκεφτεί τη Λεωφόρο! Εκεί, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λύγισε με 1-0 του Μασσαλούς και έβαλε τέλος στο απίθανο σερί τους, με την ακόμη πιο σπουδαία αποστολή βέβαια να είναι να σπάσει και εκείνο των προκρίσεων. Μέχρι τώρα, η Μαρσέιγ είχε καταγράψει τα παρακάτω αποτελέσματα σε προκριματικά Champions League και Κυπέλλου UEFA/Europa League.

Συνάντηση Τσεφέριν με Παναθηναϊκό και BIG-4

Tηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σκιά των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια και της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν την προσεχή Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr