Η μεγάλη πρόκληση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μπερνάρ: Ένας world-star για τα μεγάλα παιχνίδια!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ, στην ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό του Champions League (15/8, 22:00).

Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός για τον 3ο προκριματικό του Champions League

Ο Panathinaikos είναι ξανά εδώ και δεν φοβάται τίποτα! Η ομαδάρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (22:00) για να… τελειώσει τη δουλειά και να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση!

Η αρχή έγινε με τη Ντνίπρο: Στα δύο ματς με τους Ουκρανούς, ο Παναθηναϊκός φώναξε σε όλους πως επέστρεψε και πως πλέον βρίσκεται στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία και την βαριά φανέλα του.

Αυτό το κατάλαβε από πρώτο χέρι και η Μαρσέιγ: Οι Γάλλοι τα… έχασαν στο «καμίνι» της Λεωφόρου, το «τριφύλλι» ήταν άψογο σε όλους τους τομείς και το 1-0 με την γκολάρα του Μπερνάρ μοιάζει κάπως φτωχό για να αποτυπώσει την κυριαρχία των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Μπερνάρ: «Φεύγουμε για τη Γαλλία με τη νίκη»

Ο Βραζιλιάνος άσος του «τριφυλλιού» μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος όπως είναι λογικό και ανέφερε πως η αίσθηση να σκοράρεις σε αγώνα για το Champions League είναι ξεχωριστή. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά στην έδρα μας. Φεύγουμε για τη Γαλλία με τη νίκη, παίξαμε πολύ καλά κάναμε ευκαιρίες, σκόραρα και έδωσα τη νίκη στην ομάδα. Είναι άλλη η αίσθηση όταν σκοράρεις στο Champions League. Το έχω ξανακάνει και με τη Σαχτάρ, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη».

Μαρθελίνο: «Σεβόμαστε διπλά τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Μαρθελίνο δεν ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ματς. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως πλέον σέβεται διπλά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Πως κρίνεται την κακή σας εμφάνιση: «Η αλήθεια είναι πως ήμασταν κατώτεροι και δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στο επιθετικό κομμάτι. Είμαστε μια ομάδα που “χτίζεται”, αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα. Τώρα την άλλη εβδομάδα στο Βελοντρόμ θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά».

Πως κρίνεται την αποβολή του Κοντογκμπιά: «Πιστεύω πως πήρε την πρώτη κάρτα αρκετά νωρίς, η αποβολή ήταν καταλυτική όσον αφορά τη συνέχεια του αγώνα. Μπορέσαμε να παίξουμε μια καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, έκανε το γκολ αλλά θα μπορούσα να πω πως μείναμε αρκετά συμπαγής».

Πιστεύετε πως μπορεί να υπάρξει βελτίωση: «Στον επιθετικό τομέα δεν παίξαμε καλά, θυμάμαι μόνο μια καλή στιγμή. Θα δουλέψουμε αρκετά μέχρι την επόμενη Τρίτη, έχουμε έξι μέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και θα είναι ένας τελικός για εμάς γιατί αν δεν κερδίσουμε 2-0 δεν θα προκριθούμε στο Champions League».

Η Μαρσέιγ παραμένει το φαβορί μήπως το γεγονός της πίεσης να συνεχίσετε στο Champions League και η απουσία του Κοντογμπιά παίξει ρόλο στο δεύτερο παιχνίδι: «Δεν μου δίνει περισσότερη πίεση γιατί πρέπει να σκεφτώ τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό ίσως πλέον και ακόμα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα περάσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News