Μαρσειγ - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/8)

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Έτοιμος να ολοκληρώσει την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός.

Μαρσειγ – Παναθηναϊκος Live streaming | Marseille – Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (22:00). Ψάχνει το αποτέλεσμα που θα τον οδηγήσει στα πλέι-οφ του Champions League.

Το πρώτο βράδυ στις «μάχες» του ζευγαριού ήταν μαγικό για τον Παναθηναϊκό. Παίζοντας σε μία κατάμεστη Λεωφόρο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ. Το γκολ του Μπερνάρ στο 83’ πιστοποίησε την ποδοσφαιρική ανωτερότητα του «τριφυλλιού», που κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, δείχνοντας πως το μπάτζετ και το όνομα μένουν πάντα πίσω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Οι «πράσινοι» επέβαλλαν το ρυθμό τους κι έκαναν αυτό που έπρεπε. Πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση. Το «Βελοντρόμ» θεωρείται μία από τις πιο σκληρές έδρες σε όλη την Ευρώπη, η Μαρσέιγ θα ξεκινήσει λυσσασμένα στο ματς για την ανατροπή. Έτσι, είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να φύγει με την πρόκριση από την Γαλλία. Panathinaikos Live Streaming

Με την ίδια συνταγή στη Μασσαλία

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Παραμένει εκτός δράσης λόγω της θλάσης που υπέστη στο πρώτο ματς με τη Ντνίπρο. Από εκεί και πέρα, ανέτοιμοι και εκτός λίστας είναι οι Ζέκα και Αϊτόρ, οι οποίοι έχασαν το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρσέιγ, ο Μαρθελίνιο πρέπει να βρει λύση για την απουσία του Ζοφρί Κοντογκμπιά στο κέντρο. Ο έμπειρος χαφ αποβλήθηκε στο ματς της Λεωφόρου. Μάλιστα, η απουσία του επηρέασε αρκετά την ομάδα του. Επίσης, όλα δείχνουν πως ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία της ομάδας του σε άμυνα και επίθεση.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ του Champions League εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι κέρδισαν την Μπάτσκα Τοπόλα με 3-0 στο πρώτο ματς και η ρεβάνς θεωρείται τυπική διαδικασία.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το «τριφύλλι» έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μαρσειγ – Παναθηναϊκος Live streaming: Ιστορικό χαμηλό κατοχής για την Μαρσέιγ!

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο κέρδισε την Μαρσέιγ, αλλά την υποχρέωσε και σε ένα ιστορικά χαμηλό νούμερο στο κομμάτι της κατοχής μπάλας.

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί της Μαρσέιγ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Με το 1-0 πήρε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς με την γαλλική ομάδα βέβαια να παραμένει φαβορί. Όποιος είδε το ματς το βράδυ της Τετάρτης παρατήρησε ότι οι πράσινοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο.

Το τριφύλλι είχε την κατοχή της μπάλας. Την ίδια στιγμή δεν άφησε την γαλλική ομάδα να τον απειλήσει, παρά το γεγονός ότι η μεσοεπιθετική γραμμή είναι… φωτιά. Όσο και περίεργο να ακούγεται ο Παναθηναϊκός δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το 1-0, καθώς είχε ευκαιρίες και γενικότερα η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν επιβλητική.

Σε κανένα σημείο του αγώνα η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να χτίσει το παιχνίδι της όπως ο Μαρθελίνο επιθυμούσε, σε κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτες της γαλλικής ομάδας δεν μπόρεσαν να φτάσουν με ευκολία στην περιοχή του τριφυλλιού.

Όλα αυτά αποδεικνύονται και από το ποσοστο κατοχής. Το τριφύλλι απέναντι στην πανίσχυρη Μαρσέιγ είχε ποσοστό 67,2% με την γαλλική ομάδα να καταγράφει το ιστορικό χαμηλό του 32,8 %. Όπως μάλιστα αναφέρει η OPTA, η γαλλική ομάδα είχε καταγράψει κάποιο αντίστοιχο ποσοστό το 2020 σε μια αναμέτρηση με την Λυόν (32,3%). Παναθηναικος Live Streaming

Μαρσειγ – Παναθηναϊκος Live streaming: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας από την Ιταλία.

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες μέρες, με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέλαβε την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Ένα ιδιαίτερα κοστοβόρο έργο που ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου το τριφύλλι. Αποφάσισε να το κάνει μ΄ έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο.

Για δύο ημέρες λοιπόν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και τοποθετήθηκε έναν υπερσύγχρονο αποστραγγιστικό σύστημα, που θα βοηθήσει και τον νέο χλοοτάπητα ενώ φυσικά αφαιρέθηκε ο παλιός.

Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να τοποθετηθεί ο καινούργιος που έρχεται από την Ιταλία. Με βάση το χρονοδιάγραμμα το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση από τις 17 Αυγούστου και μετά. Θυμίζουμε ότι τα ευρωπαϊκά του ματς το τριφύλλι από εδώ και πέρα θα τα δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Παναθηναϊκού σε καλοκαιρινό προκριματικό!

Την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του σε καλοκαιρινό ευρωπαϊκό παιχνίδι πέτυχε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Μαρσέιγ.

Μια σπουδαία εμφάνιση που συνδυάστηκε με μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε την Τετάρτη το βράδυ στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι όχι μόνο κέρδισαν την Μαρσέιγ, αλλά κατάφεραν να τις επιβάλουν και τον ρυθμό τους. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα η άμυνα του τριφυλλιού και κατ΄ επέκταση ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι απειλήθηκαν μόνο μια φορά.

Η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι μεγάλη φάση δεν είχαν. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που το 1-0 μπορεί να κριθεί και φτωχό τόσο με βάση τις ευκαιρίες που είχε το τριφύλλι όσο τις προϋποθέσεις σε πάρα πολλές στιγμές. Όλα αυτά πρέπει να κριθούν και με βάση τον αντίπαλο που είχε το τριφύλλι. Μια ομάδα που κοστίζει 6 φορές παραπάνω από τους πράσινους. Μια ομάδα που το πιο φθηνό χαφ της κοστίζει όσο τα χαφ του Παναθηναϊκού μαζί.

Γι΄ αυτό λοιπόν και η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού είναι η μεγαλύτερη της ιστορίας σε καλοκαιρινό προκριματικό. Φυσικά και πάντα με βάση την δυναμικότητα του αντιπάλου. Στο παρελθόν οι πράσινοι έχουν αντιμετωπίσει λίγες φορές μεγάλους αντιπάλους και δεν τα έχουν καταφέρει. Για τον λόγο αυτό λοιπόν και η νίκη επί της Μαρσέιγ είναι η μεγαλύτερη της ιστορίας του σε ευρωπαϊκό προκριματικό ανεξαρτήτου διοργανώσεις.

Μαρσειγ – Παναθηναϊκος Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News