Ανησυχεί για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου ο δημοσιογράφος που «έκραζε» τον Παναθηναϊκό! (pic)

Ο Μάνου Ρουξ που υποτίμησε τον Παναθηναϊκό πριν την πρώτη μάχη στη Λεωφόρο, πλέον ανησυχεί για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ανησυχεί για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου ο δημοσιογράφος που «έκραζε» τον Παναθηναϊκό! (pic)

Ο ρεπόρτερ του France-TV Sport είχε γράψει για τον Παναθηναϊκό πως έχει ιστορία… μόνο στο μπάσκετ και πως στο ποδόσφαιρο η Μαρσέιγ είναι μεγαλύτερη οντότητα, αλλά τελικά «έπεσε» έξω.

Τώρα που κατάλαβε πως ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος, άρχισε να κρούει το… καμπανάκι για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, εκείνος τοποθετήθηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον των εκπροσώπων της Γαλλίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Σάπια σεζόν στο Champions League με τον Παναθηναϊκό να αποκλείει τη Μαρσέιγ, την Παρί να συνεχίζει στο Europa League και τη Λανς να τερματίζει τελευταία στον όμιλό της.»

Η Γαλλία βρίσκεται στην 6η θέση του ranking της UEFA στους 51.914 βαθμούς με την Ολλανδία να έχει την ευκαιρία να αποκτήσει απόσταση (52.600), ενώ στο «κυνήγι» είναι η Πορτογαλία (46.492).

Δείτε παρακάτω:

Ανησυχεί για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου ο δημοσιογράφος που «έκραζε» τον Παναθηναϊκό! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr