Ψάχνει την υπέρβαση! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... αλήτη, ο κόσμος τον λατρεύει ήδη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ, στην πρώτη μάχη για τον 3ο προκριματικό του Champions League (9/8, 21:00).

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό του Champions League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Μαρσέιγ (21:00) και θα ψάξει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League. Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην Ευρώπη με μία μεγάλη πρόκριση και παράλληλα συσπείρωσε περαιτέρω τον κόσμο του, που θα γεμίσει το γήπεδο απόψε.

Αγωνιστικά, στα δύο ματς κόντρα στη Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σε γενικές γραμμές εξαιρετικό πρόσωπο και πέτυχε έναν μεγάλο στόχο. Με την πρόκριση επί των Ουκρανών, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και αυτόματα «έδιωξαν» ένα βάρος από τις πλάτες τους.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παλέψει για το όνειρο του Champions League: Ίσα – ίσα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι διψασμένη και έτοιμη για την πρόκληση της Μαρσέιγ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Γιοβάνοβιτς: «Βαρύ το κλίμα»

Χωρίς μεγάλη διάθεση και μέσα σε βαρύ κλίμα, λόγω των χθεσινών γεγονότων και της δολοφονίας ενός οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά με εμφανή την πρόθεση να διεκδικήσει μέχρι εσχάτων το… όνειρο και την παρουσία στους ομίλους του Champions League παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ στη Λεωφόρο ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε τι ανέφερε.

«Θα ήθελα πριν ξεκινήσετε τις ερωτήσεις να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη, Θα έπρεπε αυτές οι δύο μέρες να είναι ημέρες χαράς για την Αθήνα, με τις ομάδες μας να παλεύουν για την πρόκριση, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τον θάνατο ενός παιδιού. Σίγουρα είναι δύσκολες ώρες, για αυτό και η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις για τα περιστατικά βίας»

Τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου, Μιχάλη, φίλου της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News