Παναθηναϊκος - Μαρσειγ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 9/8

Ο Σπόραρ είναι από πέρσι ο καλύτερος σέντερ φορ στην Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην πρώτη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League (9/8, 21:00).

Παναθηναϊκος-Μαρσειγ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της μεγάλης ευρωπαϊκής μάχης του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην πρώτη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League (9/8, 21:00). Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά υπό τη σκιά των θλιβερών γεγονότων που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» έκαναν… σωστά όλα όσα έπρεπε στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Ντνίπρο (3-1, 2-2) και εξασφάλισαν την επιστροφή του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Europa League σε περίπτωση αποκλεισμού). Αγωνιστικά, η συνταγή αναμένεται να είναι το ίδιο προσεκτική, καθώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος.

Παναθηναϊκος-Μαρσειγ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκος-Μαρσειγ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην πρόκριση, αλλά θα πρέπει να έχει πιο υψηλό επίπεδο και στα δύο ματς με τη Μαρσέιγ. Για να έχει ελπίδες να τα καταφέρει, λόγω της αξίας της. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος.

«Θα ήθελα πριν ξεκινήσετε τις ερωτήσεις να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη, Θα έπρεπε αυτές οι δύο μέρες να είναι ημέρες χαράς για την Αθήνα, με τις ομάδες μας να παλεύουν για την πρόκριση, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τον θάνατο ενός παιδιού. Σίγουρα είναι δύσκολες ώρες, για αυτό και η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες».

Διανύετε την τρίτη χρονιά στην ομάδα, έχοντας μάλιστα επιστρέψει και στην Ευρώπη. Βαθιά μέσα σας ακόμα και αν δεν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, θα είστε ικανοποιημένος που τον φέρατε ξανά σε ομίλους, έστω και του Europa League: «Σίγουρα, ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε μπροστά μας. Το καταφέραμε. Δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια που είναι να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια με τη Μαρσέιγ για να καταφέρουμε».

Επί των ημερών σας αντιμετωπίζεται τον πιο ισχυρό αντίπαλο θεωρητικά και πρακτικά όλο αυτό το διάστημα. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη αρέσκεται στο να έχει την κατοχή της μπάλας, κατά πόσο σκοπεύετε να μεταβάλλετε την τακτική σας: «Σαν ομάδα δεν εχουμε σκοπό να αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα ειναι όπως και τα υπόλοιπα ματς, λοιπόν, με την γνώση ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και με την σκέψη ότι ενδεχομένως με την αξία της αυτή να το κάνει. Μέσα από το παιχνίδι μας θα ψάξουμε το αποτέλεσμα που θα είναι καλό για εμάς».

Πριν από 11 χρόνια ήταν και η Λιόν φαβορί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που ήσασταν προπονητής, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει κάποιες ομοιότητες αυτό το ζευγάρι με το τώρα: «Όχι δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρσέιγ παίζει σε πιο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, με περισσότερες ευρωπαϊκές εμπειρίες από εμάς. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μας, αλλά σαν ομάδα έχουμε κι εμείς μια ελπίδα και ένα όνειρο, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε στα δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News