Παναθηναϊκος - Μαρσειγ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/8)

Παναθηναϊκος - Μαρσειγ Live streaming

Έτοιμος για το πρώτο βήμα της υπέρβασης είναι ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Μαρσειγ Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Σπουδαίο ματς στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ (21:00) και θα ψάξει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην Ευρώπη με μία μεγάλη πρόκριση. Στα δύο ματς κόντρα στη Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σε γενικές γραμμές εξαιρετικό πρόσωπο και πέτυχε έναν μεγάλο στόχο. Με την πρόκριση επί των Ουκρανών, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και αυτόματα «έδιωξαν» ένα βάρος από τις πλάτες τους.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παλέψει για το όνειρο του Champions League: Ίσα – ίσα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι διψασμένη και έτοιμη για την πρόκληση της Μαρσέιγ. Panathinaikos Live Streaming

Nα κάνει το πρώτο βήμα

Το πρώτο ματς θα είναι σίγουρα καθοριστικό. Οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη βοήθεια της «καυτής» έδρας τους. Επίσης, είναι σημαντικό για το «τριφύλλι» πως έχει ήδη «γράψει» δύο επίσημα – και άκρως σημαντικά – παιχνίδια στο κοντέρ του. Αντίθετα, η Μαρσέιγ μετρά μόνο τέσσερα φιλικά τις τελευταίες είκοσι μέρες.

Οι Γάλλοι διαθέτουν πάντως ποιότητα και παίκτες μεγάλης κλάσης. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο Ματέο Γκουεντουζί, ο Ζοφρί Κοντογκμπιά, ο Ισμαϊλα Σαρ, ο Ρέναν Λόντι και ο Ζόναταν Κλος είναι μερικοί από αυτούς που ξεχωρίζουν. Ο Μαρθελίνο, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου πριν λίγες εβδομάδες, προσπαθεί να περάσει το δικό του αγωνιστικό στυλ στους Μασσαλούς. Φυσικά, το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα επηρεάσει αρνητικά τις πρώτες μέρες του Ισπανού προπονητή στην ομάδα που τερμάτισε 3η πέρσι στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είναι τραυματίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει άλλα προβλήματα και το ερωτηματικό αφορά την προσέγγισή του και αν θα επιλέξει ένα πιο «σφιχτό» σχήμα σε σύγκριση με όσα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα δύο ματς με τη Ντνίπρο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ δεν έχει αποκλειστεί και δεν έχει χάσει ποτέ σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για την ακρίβεια, οι Γάλλοι μετρούν 7/7 προκρίσεις με εφτά νίκες και εφτά ισοπαλίες.

Παναθηναϊκος – Μαρσειγ Live streaming: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις για να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας.

Το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη.

Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας».

Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Μαρσειγ Live streaming: Κανονικά το παιχνίδι με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και επιτήρηση από την UEFA

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ αναμένεται να γίνει κανονικά, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα. Στέλνει και δεύτερο security officer η UEFA για το ματς.

Τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στη Ν. Φιλαδέλφεια με τον άδικο χαμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη, έχουν προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. Την ίδια στιγμή σε επαγρύπνηση βρίσκεται και η UEFA.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ αναμένεται να γίνει κανονικά. Ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Συγκεκριμένα, στα ματς που δεν υπάρχει καμία επικινδυνότητα η UEFA στέλνει απλά έναν παρατηρητή, ενώ σε αυτά που υπάρχει κίνδυνος τοποθετεί και έναν  security officer.

Λόγω των φόβων που υπήρχαν για το παιχνίδι του τριφυλλιού με την Μαρσέιγ είχε τοποθετηθεί ένας security officer. Ωστόσο μετά τα χθεσινά τραγικά συμβάντα στη Ν. Φιλαδέλφεια η UEFA στέλνει και δεύτερο security officer.

Έτσι γίνεται σαφές ότι η επιτήρηση θα είναι αυξημένη και γενικότερα τα μέτρα θα είναι δρακόντεια.

Άμεση αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ακύρωσε τη συμμετοχή στο τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Χωρίς δεύτερη συζήτηση, μετά τη δολοφονία Έλληνα οπαδού, η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που θα γινόταν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός θα προετοιμαστεί φέτος εκτός συνόρων. Λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα είχε προγραμματίσει να παίξει στο τουρνουά που διοργανώνει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη συμμετοχή και της Τσεντεβίτα, πρώην ομάδας του Σάνι Μπετσίροβιτς.

Το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Ντράζεν Πέτροβιτς». Όμως μετά τη στυγνή δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι ακυρώνει τη συμμετοχή της. Σε ό,τι αφορά την ομάδα θα γίνει προσπάθεια να συμμετάσχει σε άλλο τουρνουά, όμως η ενέργεια της πράσινης ΚΑΕ δίνει σίγουρα το στίγμα.

Παναθηναϊκος – Μαρσειγ Live streaming: Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η Μαρσέιγ θα κατέβει με δίδυμο Ομπαμεγιάνγκ – Εντιαγέ στην κορυφή της επίθεσης.

Η προετοιμασία της Μαρσέιγ όπως και του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε. Η αναμέτρηση το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι η πρώτη επίσημη φετινή των Γάλλων.

Σύμφωνα με την «L’ Equipe», η Μαρθελίνιο ετοιμάζει ένα φουλ επιθετικό σχήμα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ της γαλλικής ομάδας και του τριφυλλιού την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την Equipe αναμένεται να είναι η εξής: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι ή Eμπεμπά, Λόντι, Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Ουνάχι ή Αρίτ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Παναθηναϊκος – Μαρσειγ Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News