Η... επιστροφή του Panathinaikos - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός 1-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο, στη δεύτερη μάχη για τον 2ο προκριματικό του Champions League (1/8, 20:30).

Παναθηναϊκός-Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό του Champions League

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Ντνίπρο στη Λεωφόρο (20:30). Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπει στο χορτάρι με σπουδαία «προίκα» το 3-1 του πρώτου αγώνα, αποτέλεσμα που τον καθιστά ακλόνητο φαβορί.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, με εξαίρεση το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, το «τριφύλλι» έκανε μια εξαιρετικά πειστική εμφάνιση και χάρη σε αυτήν, αγκάλιασε την επιστροφή του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016/17. Καθώς, αν σφραγίσει την πρόκριση, κλειδώνει και την παρουσία του στο Europa League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού, καθώς και την εμφάνιση που έκαναν κόντρα στην Ντνίπρο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός.

«Ήταν αρκετά καλή εμφάνιση. Ήμασταν καλά οργανωμένοι και με καλή διάθεση και να πιέσουμε και να αμυνθούμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, δεν έχουν σχέση με τα φιλικά. Το πρώτο ματς είναι πάντα ένα ερωτηματικό για τους προπονητές.

Περίμενα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Εκείνο που δεν ξέραμε, ήταν πως θα βγει το σκορ. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό σκορ. Ήταν μια ιδανική ημέρα όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι σχήμα λόγου, επειδή παίζονται πολλά πράγματα, καταλαβαίνετε πως έχουμε να κάνουμε με σοβαρές ομάδες, όπως η Ντνίπρο.

Τα πράγματα ήταν σήμερα ιδανικά για εμάς. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε, ώστε στο επόμενο ματς να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο σημερινό παιχνίδι πήραμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά σε ένα ματς μπορούν να γίνουν όλα. Το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News