Panathinaikos με πρέσβη τον Τζούρισιτς στο 3.60!

«Να είμαστε σοβαροί στην έδρας μας για να τελειώσουμε την δουλειά»

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός.

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Ντνίπρο στη Λεωφόρο (20:30) με σπουδαία «προίκα» το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τον θρίαμβο στο Κόζιτσε, ωστόσο θα χρειαστεί να παρουσιάσει εκ νέου σοβαρό πρόσωπο ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο και να κλείσει το ραντεβού με τη Μαρσέιγ, που περιμένει στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης.

Παράλληλα θα εξασφαλίσει και την μίνιμουμ παρουσία του σε όμιλο του Europa League, επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκό γκρουπ μετά τη σεζόν 2016/2017.

Οι «πράσινοι» στον πρώτο αγώνα στη Σλοβακία δεν άφησαν περιθώρια στους Ουκρανούς και χάρη στην δημιουργία του Χουάνκαρ, που είχε δύο ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, βρήκαν δίχτυα με Σπόραρ, Τζούρισιτς και Ιωαννίδη, βάζοντας γερά θεμέλια πρόκρισης.

Στην κατάμεστη Λεωφόρο ενώπιον του κοινού του, ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες και να «καθαρίσει» νωρίς τη νίκη και την πρόκριση, παίρνοντας το πάνω χέρι από το ημίχρονο, όπως στον πρώτο αγώνα. Η νίκη του Παναθηναϊκού από το πρώτο 45λεπτο προσφέρεται στο 2.40.

Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε εκ νέου τον Γεντβάι εξαιτίας της απουσίας του τραυματία Σένκεφελντ, κάτι που δεν επηρέασε στο Κόζιτσε, καθώς ο Κροάτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, αλλά ήταν πανέτοιμος με όπλο την εμπειρία του.

Άλλος ένας νεοαποκτηθείς που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ήταν ο Τζούρισιτς, που σκόραρε στη Σλοβακία και η μπάλα θα περάσει πολύ από τα πόδια του και στη ρεβάνς. Να χριστεί ξανά σκόρερ ο Σέρβος άσος προσφέρεται στο 3.60.

Το «Τριφύλλι» απέδωσε εξαιρετικά στα μετόπισθεν και αν δεν υπήρχε η χαλαρότητα στο φινάλε, δε θα είχε δεχθεί το γκολ με το οποίο μείωσαν οι Ουκρανοί. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 το συναντάμε στο 2.85 στη Λεωφόρο.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News