Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Σένκεφελντ «φέρνει» βαρβάτο στόπερ
Ευπαθής στους τραυματισμούς από μικρός ο Μπαρτ Σένκεφελντ που τον Μάρτη έφτασε (στον αγώνα με τον Βόλο) τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι έγινε ο 15ος “τριψήφιος” ξένος στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Ο Μπαρτ έχει “δέσει” στο κλαμπ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του και με δεδομένο ότι έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2025, έχει μπροστά του στρωμένο όλο τον δρόμο για να φτάσει και να ξεπεράσει και τις 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Επιπλέον, δεδομένου ότι απ’ το 1971 -όταν κι επετράπη στο ελληνικό ποδόσφαιρο η παρουσία αλλοδαπών παικτών έχουν αγωνιστεί με τον πράσινο σύλλογο συνολικά 230 ξένοι ποδοσφαιριστές, ο “Σένκε” μπήκε σε μία κατηγορία, την οποία έχει ακουμπήσει μόλις το 6,81% των ξένων που έπαιξαν στο τριφύλλι.
Το γεγονός ότι ο Ολλανδός θα είναι νοκ άουτ για τις προσεχείς εβδομάδες (άρα κι από το επόμενο παιχνίδι με τους Ουκρανούς) δεν πονοκεφαλιάζει τόσο τον κόουτς (μεγάλη υπόθεση το 1-3), αλλά η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα επιβάλλεται να φέρει βαρβάτο στόπερ και αμυντικό χαφ, αρχικά.
Τώρα που το πεδίο ξεκαθάρισε και τα 10.000.000 ευρώ της ΟΥΕΦΑ ξεπρόβαλαν στον ορίζοντα.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μετά τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός προσέγγισε κι άλλον παίκτη της Ρεάλ»
- Ο απαράβατος όρος στα συμβόλαια: Τι συνέβη με Χουάντσο και τι με Όσμαν
- «Τσεκάρει παίκτη της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Η σύνδεση με Πελίστρι»
- Νέo δυνατό όνομα για το «8» στον Παναθηναϊκό - Οι δύο που ξεχωχίζουν
- Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για ακόμη 1+2 μεταγραφές