Παναθηναϊκός: Πρώτο ευρωπαϊκό γκολ για Φώτη
Στις 14 Ιουνίου ο Φώτης Ιωαννίδης μαθεύτηκε ότι θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης εξαιτίας της θλάσης που υπέστη στην προπόνηση της Εθνικής.
Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της “γαλανόλευκης” κι αποχώρησε. Ο 23χρονος υπέστη θλάση στον δεξιό λαγονοψοΐτη πάνω που ο Παναθηναϊκός συγκεντρωνόταν στο Κορωπί για πρώτη φορά ενόψει της σεζόν 2023-24.
Ο νεαρός έχασε τον ρυθμό του μένοντας τόσες μέρες off, δεν είχε ροή στο παιχνίδι του όσο έπαιξε στα φιλικά, εντούτοις κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα στην Ευρώπη.
Το καλύτερο ξεκίνημα λοιπόν για τον μοναδικό παίκτη που δεν έχασε ούτε παιχνίδι πέρσι στη Superleague!
Ο Φώτης ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στα 36 παιχνίδια της ομάδας του. Ο νεαρός στράικερ είχε 36/36 παρουσίες, μετρώντας 7 γκολ, με 17 συμμετοχές ως βασικός και 19 ως αλλαγή. Φέτος φιλοδοξεί να πάρει χρίσμα βασικού στο τριφύλλι που δεν έχει και πολλούς Έλληνες πρώτης γραμμής να στηρίζεται.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μετά τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός προσέγγισε κι άλλον παίκτη της Ρεάλ»
- Ο απαράβατος όρος στα συμβόλαια: Τι συνέβη με Χουάντσο και τι με Όσμαν
- «Τσεκάρει παίκτη της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Η σύνδεση με Πελίστρι»
- Νέo δυνατό όνομα για το «8» στον Παναθηναϊκό - Οι δύο που ξεχωχίζουν
- Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για ακόμη 1+2 μεταγραφές