Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά το μεγάλο διπλό

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μετά την νίκη επί της Ντνιέπρ.

Γέλασε (και) ο Γιοβάνοβιτς με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου!

Αναλυτικά

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, μια καλή εμφάνιση για πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο γήπεδο, πειθαρχημένοι, δεν κινδυνεύαμε και μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στις κατάλληλες στιγμές καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ για να μας δώσουν μια μεγαλύτερη άνεση στο παιχνίδι μας.

Έχουμε καλούς , ποιοτικούς παίκτες. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Σήμερα ανταποκριθήκαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είναι ένα αποτέλεσμα, καλό για εμάς. Πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις όσον αφορά τη σοβαρότητα του παιχνιδιού, υπάρχουν κάποια πράγματα σε αυτό το επίπεδο που μπορούν να σε τιμωρήσουν. Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι στο επαναληπτικό παιχνίδι, ώστε να επιβεβαιώσουμε το προβάδισμά μας.

Το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια , δεν είμαστε με το 1,5 πόδι στους ομίλους. Είναι τεράστιο το στοίχημα για εμάς, το Champions League. Τώρα που τα εκτός έδρας γκολ δεν έχουν σημασία, σε αυτό το επίπεδο μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, έχουμε ένα καλό σκορ και πλέον, θα παίξουμε ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από το σημερινό μπροστά στον κόσμο μας.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, οι οπαδοί θα είναι μαζί μας αρκεί να είμαστε και εμείς αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Exit mobile version