Τι βλέπουν οι στοιχηματικές για το Ντνίπρο-Παναθηναϊκός

Ντνιπρο - Παναθηναϊκος Live Streaming

Τα ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι αυτά απέναντι στη Ντνίπρο, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Κόζιτσε (21:00).

Τα ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι αυτά απέναντι στη Ντνίπρο, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Κόζιτσε (21:00) για το πρώτο βήμα πρόκρισης, η οποία εφόσον έρθει θα οδηγήσει στη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεγάλο στόχο να βρεθεί ξανά σε ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά μετά το 2016 και καλείται να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Ντνίπρο στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται ξανά σε προκριματικό γύρο του Champions League μετά το 2015 και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, εξαντλώντας τις πιθανότητες για παρουσία στους χρυσοφόρους ομίλους μετά το 2010!

Μοναδική προσφορά χωρίς κατάθεση* από τη Novibet και το Newspao!

Οι αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο μπορούν να ανοίξουν την ευρωπαϊκή πόρτα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης θα εξασφαλιστούν μίνιμουμ οι όμιλοι του Europa League, ενώ φυσικά θα διατηρηθεί ζωντανό το όνειρο των «αστεριών».

Στο Κόζιτσε της Σλοβακίας όπου διεξάγεται η αναμέτρηση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία το ζητούμενο είναι να γίνει το πρώτο βήμα, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να στοχεύει χάρη στην αμυντική λειτουργία να κρατήσει το μηδέν για να κυνηγήσει με αξιώσεις το «διπλό». Να μη σκοράρουν οι γηπεδούχοι στο 2.50.

Επιθετικά ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να σκοράρει και το σκορ πολλαπλής επιλογής 0-1, 0-2, 0-3 προσφέρεται σε απόδοση 3.30, ώστε να μπουν γερές βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο (1/8) και να κλειστεί το επόμενο ραντεβού με τη Μαρσέιγ!

Η 3η της κατάταξης της περσινής Ligue 1 ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ σε περίπτωση πρόκρισης θα είναι ο αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό του Champions League όπως προέκυψε από την κλήρωση στη Νιόν, στις 8/9 Αυγούστου στη Λεωφόρο και στις 15/8 στη Μασσαλία.

Τέλος, ανάμεσα 1000+ στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News