Ντνιπρο - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/7)

Ντνιπρο - Παναθηναϊκος Live Streaming

Η πρώτη μάχη πρόκρισης για τους πράσινους κόντρα στους Ουκρανούς.

Ντνιπρο – Παναθηναϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Τα λάθη απαγορεύονται στα προκριματικά του Champions League! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο την Τρίτη το βράδυ (CosmoteTV, 21:00) στο Κόσιτσε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Θέλει να δείξει αποφασισμένος ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο να κάνει άλμα πρόκρισης.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015/16 να διεκδικήσουν πρόκριση στα προκριματικά του Champions League και να παραμείνουν στην ελίτ της Ευρώπης. Η πρόκριση εις βάρος της Ντνίπρο θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό αυτόματα στους ομίλους του Europa League. Ακόμα κι αν το «τριφύλλι» αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αποκλειστούν.

Οι «πράσινοι» επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης μετά τον Αύγουστο του 2015. Τότε αντιμετώπισαν στον 3ο προκριματικό γύρο την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκαν, αφού στο πρώτο ματς πήραν προβάδισμα πρόκρισης με νίκη (2-1), όμως στη ρεβάνς ηττήθηκαν 3-0. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναϊκός με σοβαρότητα

Το ζητούμενο απέναντι στην Ντνίπρο είναι ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο και να μην υποτιμήσει τους… πληγωμένους από τις πολεμικές συνθήκες Ουκρανούς.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο επανεμφάνισε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών. Ο Σπόραρ πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή σου, ενώ ο Ιωαννίδης είναι ανέτοιμος για 90λεπτο διότι πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να παίξει βασικός.

Η τριάδα πίσω από τον Σλοβένο φορ θα απαρτίζεται από τους Τζούρισιτς, Παλάσιος και Μπερνάρ. Ηγετικό ρόλο μεσοεπιθετικά θα αναλάβει ο Τζούρισιτς και άπαντες περιμένουν δημιουργία και κάθετες πάσες από τον Σέρβο μέσο.

Οι Κλέινχεϊσλερ και Τσοκάι διεκδικούν μια θέση στο πλάι του Ρούμπεν Πέρεθ. Η τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Μπρινιόλι θα σχηματιστεί από τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ και Κώτσιρα.

Η Ντνίπρο είναι επηρεασμένη από τον πόλεμο που επικρατεί ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία και αναμφισβήτητα δεν διαθέτει το εξαιρετικό σύνολο που το 2015 έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League.

Οι Ουκρανοί έχουν επηρεαστεί οικονομικά και αγωνιστικά από τον πόλεμο και το γεγονός ότι θα στερηθούν την έδρας τους είναι ένα μεγάλο αγκάθι.

Η Ντνίπρο την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας  κι έχασε το πρωτάθλημα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοί την περασμένη σεζόν έπαιξαν σε όμιλο του Conference League με Βαντούζ, Άλκμααρ και Απόλλων Λεμεσού. Εκεί με 3 νίκες πέρασαν στην επόμενη φάση, όμως στη συνέχεια αποκλείστηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας (ήττα 0-1 και 0-0).

Το αστέρι της Ντνίπρο και ο μεγάλος κίνδυνος για την άμυνα του «τριφυλλιού» είναι ο 26χρονος επιθετικός, Αρτέμ Ντόβμπικ.

Ντνιπρο – Παναθηναϊκος Live streaming: Δύσκολο μονοπάτι για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο Champions League

Ήταν η κλήρωση που ήθελαν να αποφύγουν. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αστάνα και ο Παναθηναϊκός, αν προκριθεί επί της Ντνίπρο, πέφτει στη Μαρσέιγ.

8 ή 9 Αυγούστου στην Λεωφόρο. 8 ή 9 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ με αντίπαλο τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αστάνα στη δυσκολότερη από τις κληρώσεις που μπορούσε να της τύχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η δυσκολότερη, αλλά με έναν αστερίσκο. Αν είναι η Ντιναμό στο δρόμο της και αν η ΑΕΚ αποκλείσει την κροατική ομάδα, τότε παίρνει… bonus την παρουσία της στους ισχυρούς των πλέι οφ. Η πρωταθλήτρια θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου.

Ίδιες ημερομηνίες και ίδιες οι έδρες για τον Παναθηναϊκό. 8 ή 9 Αυγούστου το ραντεβού είναι στην Λεωφόρο και ανήμερα της γιορτής της Παναγίας οι πράσινοι θα δώσουν τον επαναληπτικό. Αντίπαλος; Μια ομάδα που σίγουρα θα ήθελε να αποφύγει. Αλλά όταν στοχεύεις στα αστέρια, πρέπει να κάνεις μια βόλτα απ’ το φεγγάρι. Ο Παναθηναϊκός, αν κατορθώσει να προκριθεί επί της Ντνίπρο, με το πρώτο ματς να διεξάγεται αύριο, τότε θα βρει στο δρόμο του την Μαρσέιγ. Δύσκολο; Αναμφίβολα. Ακατόρθωτο; Όχι δα…

Αναλυτικά η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League:

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή Αστάνα
Παναθηναϊκός ή Ντνίπρο-Μαρσέιγ
Ράκοβ ή Καραμπάγκ-Άρης Λεμεσού ή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ
Ζρίνσκι ή Σλόβαν Μπρατισλάβας-Σέριφ Τίρασπορ ή Μακάμπι Χάιφα
Μπρέινταμπλικ ή Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας
Κλάκσβκικ ή Χάκεν-Ελσίνκι ή Μόλντε
Λουντογκόρετς ή Ολίμπια Λουμπλιάνας-Ζάλγκιρις ή Γαλατάσαραϊ
Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα
Ρέιντζερς-Σερβέτ ή Γκενκ
Αϊντχόφεν-Στουρμ Γκρατς

Παθηναικος Live Streaming

Ντνιπρο – Παναθηναϊκος Live streaming: Το προφίλ της Μαρσέιγ

Η εννιά φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά και μια φορά τροπαιούχος στο Champions League Μαρσέιγ (ιδρύθηκε το 1899). Με έδρα το θρυλικό «Βελοντρόμ» χωρητικότητας 67.394 θέσεων είναι η ομάδα που θα βρει στο διάβα του ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που αποκλείσει τη Ντνίπρο, στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 8 ή 9 Αυγούστου και η ρεβάνς ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Οι «πράσινοι» μπορεί να απέφυγαν τις Μπράγκα, Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν αλλά μόνο ευνοημένοι δεν θεωρούνται πέφτοντας πάνω στη Μαρσέιγ, την μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει τον τίτλο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τι έκανε πέρυσι στη Ligue 1

Οι «Φωκαείς» στην περυσινή σεζόν κατέλαβαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Ligue 1. Τερματίζοντας πίσω από Παρί Σεν Ζερμέν και Λανς.  Είναι χαρακτηριστικό πως η Μαρσέιγ κατέγραψε καλύτερο απολογισμό μακριά από την έδρα της (12-3-4) παρά στο «Βελοντρόμ».

Η έλευση Μαρθελίνιο

Στον ιστορικό γαλλικό σύλλογο μετά την έλευση του Μαρθελίνιο (αντικατέστησε τον Ίγκορ Τούντορ) πνέει άνεμος αλλαγής. Με τον πρόεδρο Πάμπλο Λονγκόρια να ανάβει το «πράσινο φως» για ποιοτικές, αλλά συνάμα πολυδάπανες κινήσεις.

Οι μεταγραφές

Η Μαρσέιγ έχει ανακοινώσει ήδη τον Ρέναν Λόντι έναντι 13 εκατ. ευρώ (Βραζιλιάνος αριστερός μπακ), τον 34χρονο φορ Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ που είχε μείνει ελεύθερος, τον  Ζοφρί Κοντογκμπιά (αμυντικός χαφ), ενώ αγόρασε τον  Ουκρανός μεσοεπιθετικό Ρουσλάν Μαλινόφσκι από την Αταλάντα μετά τον δανεισμό του δαπανώντας 10 εκατ. ευρώ.

Η γαλλική ομάδα που στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή με τον Ισπανό τεχνικό έφτασε παράλληλα σε οριστική συμφωνία με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του Σενεγαλέζου εξτρέμ Ισμαϊλά Σαρ έναντι 17 εκατ. ευρώ!

Οι αποχωρήσεις

Αντίθετα ο έμπειρος μέσος και πρώην αρχηγός της ομάδας Ντιμιτρί Παγιέ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο. Επίσης, παρελθόν αποτελεί και ο Αλέξις Σάντσες. Ο Πολωνός στράικερ, Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού με την Γιουβέντους αποκτήθηκε έναντι 6,3 εκατ. ευρώ από την ιταλική ομάδα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 25χρονο Κολομβιανό στράικερ Λουίς Σουάρες που παραχωρήθηκε στην Αλμερία έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Η Μαρσέιγ διαθέτει στο ρόστερ της 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές με τους Ρονζιέ, Γκεντουζί, Λόπες, Βιτίνια, Βερτού και Ουντέρ να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων.

Τα φιλικά

Ο Μαρθελίνιο, ο οποίος έπειτα από 25 χρόνια καριέρας στα ισπανικά γήπεδα, πήρε την μεγάλη απόφαση να εργαστεί εκτός συνόρων, στα φιλικά με Νιμ (νίκη 2-0), και Έουπεν (ήττα 1-0) παρέταξε τον γαλλικό σύλλογο με σύστημα 4-4-2.

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός στοίχημα

Ντνιπρο – Παναθηναϊκος Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News