Champions League: Επίσημο, ο αντίπαλος του ΠΑΟ στον 3ο προκριματικό
Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλό του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μπροστά του τις δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με την Ντνίπρο (25 Ιουλίου – 1 Αυγούστου), ωστόσο από σήμερα γνωρίζει τον αντίπαλό του σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής ομάδας.
Με Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός αν περάσει την Ντνίπρο!
Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουν τη Μαρσέιγ.
Φυσικά, για τους «πράσινους» υπάρχει και το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από την Ντνίπρο στους αγώνες του β’ προκριματικού.
Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa.
Eπειδή όμως ο ένας από τους δύο πιθανούς του αντιπάλους εκεί είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο βεβαίως δεν μπορεί να παίξει, ο αντίπαλός του, αν αποκλειστεί από την Ντνίπρο, θα είναι σίγουρα, όπως και πέρυσι, η Σλάβια Πράγας και το μόνο ενδιαφέρον που θα προκύψει από την κλήρωση είναι η σειρά των μεταξύ τους αγώνων.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Με αυτό το τραγούδι πανηγύρισε ο Τεττέη τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Μου έμεινε ο Αντίνο» (vid)
- Ζάετς για Γιάγκουσιτς: «Τον πήρε ο Παναθηναϊκός επειδή πλήρωσε περισσότερα»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ρενάτο Σάντσες
- Τσάρλι: «Συμφωνία Αλαφούζου-Κομπότη για Τσάπρα!»