Κυριάκος: «Να απαγορευτούν οι συνεντεύξεις στον Λουτσέσκου όταν χάνει!»

Κυριάκος: «Να απαγορευτούν οι συνεντεύξεις στον Λουτσέσκου όταν χάνει!»

Ο Υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος άφησε ένα σχόλιο που θα συζητηθεί για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

«Του Ραζβάν πρέπει να του απαγορεύονται οι συνεντεύξεις μία ώρα μετά τα παιχνίδια, όταν χάνει. Θα ήθελα να μπορέσω να περάσω έναν κανονισμό στην UEFA που να λέει ότι συγκεκριμένοι προπονητές θα πρέπει να παίρνουν παραπάνω ώρα για να μιλήσουν.

Δεν μπορεί να ανεχτεί την ήττα, είναι πάντα πιο επιθετικός και εκνευρισμένος μετά από ήττα ή όταν δεν κυλούν τα πράγματα όπως τα έχει σχεδιάσει. Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος που δεν ξέρει τι θέλει να πει, ίσως ο τόνος του αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση δεν είπε πράγματα τα οποία δεν βλέπει ο καθένας. Δεν περιέγραψε μία πραγματικότητα που δεν γραφόταν στα μίντια ή δεν την παραδεχόμασταν.

Απλά σε εκείνη τη φάση του έλειπαν διεθνείς, είχε αδιαμόρφωτο γκρουπ και όσο πλησιάζουμε στα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ και έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς, είχε περισσότερο άγχος για το γκρουπ που θα πάει να πάρει την πρόκριση. Μία πρόκριση που χρειαζόμαστε και έχουμε θέσει ως στόχο από την αρχή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News