Παναθηναϊκός: Τέλος Μάνεα και Σορό!
Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους Κρίστι Μάνεα και Ισμαϊλια Σορό.
Όσον αφορά τον πρώτο, ρουμάνικα δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει ότι το Τριφύλλι είχε κάνει πρόταση για τον 25χρονο δεξί μπακ.
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν καθώς η ιστοσελίδα «as.ro» έγραψε πως ο Μάνεα αρνήθηκε την πρόταση καθώς δεν τον δελεάζει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στόχος του παίκτη είναι να πάρει μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Για την δεύτερη περίπτωση, ρεπορτάζ από την πορτογαλία έκαναν λόγο για πρόταση των πρασίνων για τον Ισμαϊλια Σορό της Σέλτικ.
Όμως η «Record» με νέο ρεπορτάζ ανέφερε πως οι εκπρόσωποι του Σορό έκριναν ότι η προοπτική της Ελλάδας δεν είναι καλή ιδέα και απέρριψαν την πρόταση για τον πελάτη τους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Σλάβεν Μπελούπο για Γιάγκουσιτς - Τα ποσά και τι απομένει
- Παναθηναϊκός: Ξαφνικό trade για Χέιζ-Ντέιβις και νέα σενάρια
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «4» της Ευρώπης
- Χείμαρρος ο Τσάρλι για Παναθηναϊκό: «Ο Κομπότης έδινε τους παίκτες - Κλείσε κάτι!» (vid)
- Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα: Στο «Porto Leone» ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι εκτός περιοχής (vid)