Παναθηναϊκός: Για αυτούς τους λόγους παίρνει Μλαντένοβιτς

«Δεν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να αποκτήσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο είναι στον Παναθηναϊκό έχει δείξει πως δεν προχωράει τυχαία σε καμία κίνηση. Όλες έχουν μια λογική από πίσω.

Οι πράσινοι, λοιπόν, βγήκαν στην αγορά, για να αποκτήσουν αριστερό μπακ και ο καταλληλότερος ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός οπισθοφύλακας έρχεται στο Τριφύλλι για πολύ συγκεκριμένους λόγους, ενώ είναι δεδομένο πως αναβαθμίζει το ρόστερ της ομάδας.

Καταρχάς μιλάμε για έναν αρκετά έμπειρο και ποιοτικό παίκτη. Διεθνής σε σταθερό βαθμό με την εθνική Σερβίας αλλά και με πολλές παραστάσεις σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Μλαντένοβιτς είναι ένας επιθετικογενής μπακ, ο οποίος καλύπτει όλη την πλευρά, όπως κάνει κι ο Χουάνκαρ, ενώ γενικότερα διαθέτει αρκετά στοιχεία που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα τα νούμερά του, 28 γκολ και 56 ασίστ, παραπέμπουν περισσότερο σε παίκτη που αγωνίζεται ως εξτρέμ ή χαφ παρά μπακ.

Τέλος, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας ενώ έπειτα και το προσωπικό του κασέ δεν είναι μεγάλο.

Πιο αναλυτικά οι πράσινοι δίνουν τον παίκτη ένα ποσό που θα φτάνει κοντά στις 430.000 ευρώ ετησίως.

Σίγουρα μιλάμε για μια εξαιρετική επιλογή που θα βάλει ανταγωνισμό στον Χουάνκαρ και θα δώσει χρόνο στον Γκάνεα, προκειμένου να επανέλθει και πάλι στη δράση όπως πρέπει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News