Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η πρώτη αντίδραση για Μλαντένοβιτς

«Με τόσα υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Μλατένοβιτς» (vid)

Πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή του (μετά την επιστροφή του Ζέκα) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Mε τις πληροφορίες απ’ τα πολωνικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν κλείσει τον διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς ως ελεύθερο απ’ τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο 31χρονος μπακ, ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «πράσινων», ωστόσο, η περίπτωσή του είχε «παγώσει» για ένα διάστημα αφενός διότι είχε δεχθεί πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του απ’ την Λέγκια και η διαπραγμάτευσή τους ήταν σε εξέλιξη κι αφετέρου, διότι είχε δεχθεί μια ποινή τρίμηνου αποκλεισμού, λόγω σοβαρού επεισοδίου με τρεις παίκτες της Ρακόβ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας.

Η πολωνική ιστοσελίδα «sportowefakty» ανέφερε πως ο Μλαντένοβιτς απέρριψε πλέον την πρόταση της Λέγκια κι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 420.000 ευρώ.

Η πρώτη αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει το δημοσίευμα που κάνει λόγο για «κλεισμένο» τον παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News