«”Μπάσιμο” της NOVA για Παναθηναϊκό – Ζαλίζουν τα χρήματα»

Super League 2022/23: Σε ποια κανάλια θα βλέπουμε Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει κρούση από τη NOVA για τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dailymedia.com.gr, ο Παναθηναϊκός είναι περιζήτητος για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα και η Nova ετοιμάζει τεράστια πρόταση, επιβεβαιώνοντας όσα είχαμε αναφέρει για ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Το Τριφύλλι είχε συμβόλαιο με την Cosmote TV που έχει τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις, με απολαβές πολύ μικρότερες από το συμβόλαιο του Ολυμπιακού , καθαρά, γύρω στα 15 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Nova ετοιμάζεται να κάνει παρόμοια πρόταση με το εν λόγω ποσό προσφέροντας πάνω κάτω τα ίδια και στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Νίκος Μποζιονέλος σημειώνει ότι υπάρχει όμως και κάτι άλλο… μεγάλο στον ορίζοντα που επηρεάζει τα… πορτοφόλια και των δύο συνδρομητικών: τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το 2024-27 των Champions League (κυρίως…), Europa League και Conference League και υπό νέο σύστημα διεξαγωγής (το γνωστό ως… ελβετικό) με δέκα, και όχι έξι, αγωνιστικές το φθινόπωρο. Άρα και πιο κοστοβόρο, πιο ακριβό από τα σχεδόν 120 εκατ. ευρώ που κόστισε στην Cosmote TV η τρέχουσα τριετία. Εννοείται πως η Nova θα μπει και στο εν λόγω παζάρι.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version