Μία... πρόκριση αρκεί - Πώς μπαίνει έστω και στο Conference ο Παναθηναϊκός

Μία... πρόκριση αρκεί - Πώς μπαίνει έστω και στο Conference ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων ετών προκειμένου να παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι πράσινοι πέρυσι πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν, καθώς μπορεί να μην κατέκτησαν, τελικά, το πρωτάθλημα, αλλά έχουν τεράστια ευκαιρία να αγωνίζονται σε κάποια από τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Οι πράσινοι θα μπουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League με σκοπό να προχωρήσουν μέχρι τους ομίλους της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάτι τέτοιο σαφώς είναι δύσκολο αλλά ένας πιθανός αποκλεισμός θα στείλει τον Παναθηναϊκό στο Europa League και συγκεκριμένα στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Σε περίπτωση που οι πράσινοι δεν προκριθούν στα playoffs της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τότε θα θέλουν μια πρόκριση προκειμένου να μπουν στους ομίλους του Conference League.

Η ευκαιρία όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι τεράστια και θα πρέπει οι πράσινοι του χρόνου να αγωνίζονται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία εκτοξεύει τη φήμη και τα οικονομικά του συλλόγου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News