Επίσημο: H αποστολή του Τριφυλλιού με Ηρακλή Λάρισας

Κατώτερος ο ΠΑΟ Β', νέα ήττα στο Πολύκαστρο

Με προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας (03/06, 17:00) στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλάμβανε ταχύτητες, rondo, τελειώματα και στατικές φάσεις.

Απουσίασαν οι τραυματίες Μπιλάλ και Ταβάρες, ο Αγκοστίνιο με άδεια και οι Τουρκοχωρίτης, Κρυπαράκος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό εντός έδρας ματς.

Αυτοί είναι οι: Σουρδής, Λίλο, Μαργκόνο, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Εμπό, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Νταμπίζας, Βολάκης, Αντωνίου, Κυριόπουλος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Καρβούνης, Συμεωνίδης, Λάμψιας, Καραμπάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News