Μεγάλη επιτυχία για Μπόλονι, δύο χρόνια μετά τον Παναθηναϊκό!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Άρη

Ο Λάζλο Μπόλονι ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον Μάϊο του 2021 ετοιμάζεται να πανηγυρίσει με την Μετς, την επάνοδό της στην Ligue 1.

Ο άλλοτε προπονητής των πρασίνων μπορεί να αποχώρησε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό τον Μάιο του 2021, παρόλα αυτά βαδίζει σε μία ακόμη επιτυχία στην καριέρα του έχοντας πατήσει πλέον τα 70 του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, είναι κοντά στο να οδηγήσει ξανά την Μετσ στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Μετς αυτή τη στιγμή συγκατοικεί στη δεύτερη θέση της Ligue 2 με την Μπορντό καθώς έχουν και οι δύο από 69 βαθμούς αλλά υπερέχει στην ισοβαθμία, μόλις μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος που τελειώνει απόψε (2/6).

Η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη αγωνιστική την απρόσμενη ήττα των Γιρονδίνων από την Ανεσί με 1-0, και χρειάζεται μόνο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπαστιά.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην προηγούμενη αγωνιστική, οι ποδοσφαιριστές του περίμεναν πως και πως να τελειώσει το παιχνίδι της Μπορντό, πανηγυρίζοντας λες και είχαν ήδη πετύχει την άνοδο στην 1η κατηγορία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News